tirsdag den 14. maj 2013

Nye symærker

Postmanden har været her i dag med nye symærker. Jeg har jo mine frøkenen&baronen-symærker, men jeg synes ikke, de passer så godt til voksentøj - altså det tøj, jeg syer og strikker til mig selv - så nu har jeg anskaffet nogle til det formål også. De bestilt hos Scannex, hvor jeg også har fået lavet frøkenen&baronen-mærkerne - leveringstiden på de her var ca. 14 dage, men det kan vist variere lidt afhængig af hvilken farvekombination man vælger.

Jeg har valgt den helt brede model på 2,5 cm og 100 stk. koster 350 kroner.

6 kommentarer:

 1. Fine og enkle - jeg overvejer faktisk også symærker med et lidt mere 'voksent' udtryk end mine uglemors verden mærker :)

  Smil

  SvarSlet
 2. Det giver lige det sidste touch med mærker.
  Og dine er flotte og enkle.

  SvarSlet
 3. Det er altid dejligt med noget nyt krea-grej! De er fine, men jeg synes nu altså sagtens "frøkenen og baronen" kan gå til det hele. Det er jo ligesom dit "brand" uanset hvad du laver. :)

  SvarSlet
 4. Øj, Asli - hvor er de fine! Og tak for tippet - det er efterhånden LÆNGE siden jeg første gange tænkte på nye mmærker, men Rom blev jo som bekendt ikke bygget på én dag, og jeg er én af den slags cowboys som ikke rider samme dag som han (hehe) sadler! Mon ikke jeg liiige skulle tage at tjekke siden ud!

  Ha' en urimeligt lækker dag, skønne kvinde!

  KRAM

  SvarSlet
 5. Sådan nogle bliver jeg simpelthen også nødt til at få fingrene i snart. Tak for tippet!

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge