lørdag den 4. maj 2013

Kan man blive lykkelig for en platte?

Svaret er et højt og rungende "JA!".

I går modtog jeg nemlig en meget dejlig overraskelse med posten. Tina, som er den ene halvdel af den dynamiske søsterduo bag mærket OhDeerSister, havde spottet en makker til den fabelagtige Jørn Hjorting-platte på et loppemarked og tænkt på mig. Forestil jer lige min glæde, da jeg fiskede denne her ud af bobleplasten:

Ej, men altså! Jeg er SÅ glad for den. Juhuu!

De er da skønne, ikk? Jeg er stadig i forhandlinger med mig selv om, om de er til campingvognen eller hjemme...

Lidt hurtigt googling har vist mig, at der findes minimum fire andre varianter - bl.a. en med Jørgen Buckhøj fra Matador. Jeg tror faktisk, de er temmelig livsnødvendige at eje.

21 kommentarer:

 1. Hvor er jeg glad for at se, at den har overlevet turen med PostDanmark. Det var med rystende hænder at jeg postede den lækre platte - tænk nu hvis den gik i stykker :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er SÅ fin og ingen skår. Og igen TUUUUUSIND TAK! :-)

   Slet
 2. Ej du er da bare det heldigste menneske på hele jorden, sådan ca i hvert fald! Jeg er så vild med Jørgen Hjortingen og skulle den toppes er det kun Otto der kan. De burde også lave en med Mylle. Gid det var mine, de ville være så flotte på det sorte hay sofabord!

  SvarSlet
  Svar
  1. De har desværre ikke lavet en med Mylle. Det er da også en stor fejl! Og ja, jeg kunne godt forestille mig, at de ville være pæne på Hay-bordet :-)

   Slet
 3. JAAMEN dit held vil da ingen ende tage!!! Det er jo FANTASTISK! Og så netop 1976! Jeg tænker bare - troede, der var forskellige årstal - men nu er det altså forskellige favoritter fra samme år det gælder - hvad mon så Buckhøj bliver? SERIE-favorit??? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan nu se, at der MINDST findes 13 forskellige - så der er noget at gå på jagt efter Asli! Alle blå! I øvrigt findes både Leisner og Hjorting med to forskellige årstal.. Buckhøj er tv favorit i 1980, så det ER altså kun tv og radio favoritter - blot i de forskellige år i perioden 1976-1981....

   Slet
  2. Jep, jeg fik også lige googlet lidt mere. Der er virkelig mange gode, som man husker. Der er noget at gå på jagt efter :-)

   Slet
 4. Nu er jeg officielt misundelig, de er fantastisk grimme. SÅ grimme at de er vildt seje .......... nu går jagten ind i det ganske danske land for at finde flere i den serie ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha. Jeg forstår, hvad du mener. Men jeg er simpelthen så in looooove :-)

   Slet
 5. Jeg synes de er helt fantastiske. Jeg ville helt klart lade dem hænge fremme hele året ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er snart løbet tør for vægge, desværre ;-)

   Slet
 6. Jeg må tilstå at de er så grimme at jeg godt kan forstå at du må ha dem alle 4;0))

  SvarSlet
 7. Hvor sjovt. Jeg anede ikke de fandtes ..

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg havde heller aldrig set dem før :-)

   Slet
 8. Jeg griner endnu en gang. De er simpelthen så kitch at de er fantastiske. Og de kan ikke få noget bedre hjem end hos dig. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha - ja, mit hjem er efterhånden stedet hvor kitchede ting mødes :-D

   Slet
 9. Sikke nogle sjove platter, tænk hvis man stadig lavede sådan nogle med kendte danskere!
  Det var første gang jeg var inde på din blog, og hvor har jeg dog forelsket mig i dine telefonburkaer! Sådan nogle kunne jeg godt tænke mig at prøve at lave :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til :-) Det er da bare at kaste sig ud i burkahæklingen. God fornøjelse :-)

   Slet
 10. Jeg synes der er noget ret fint over, at hvis man googler Jørgen Buckhøj og platte, så er det din blog der er de øverste tre hit :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha! Det er jeg også ret vild med :-)

   Slet

Topscorere den seneste uge