mandag den 8. september 2014

Strik Bornholm

Så er jeg hjemvendt fra Bornholm efter en forrygende weekend med hækling og strik. Mine workshops havde nogle skønne deltagere, der kastede sig ud i hæklingen med krum hals. Det er jeg bare så glad og taknemmelig for.

Jeg mødte en masse nye spændende mennesker, og jeg nåede også at melde mig til en workshop i grafisk gobelinstrik hos Charlotte Kaae (Det er hende med Krydret Strik). Det var megafedt! Ikke alene lærte jeg at strikke gobelinstrik, jeg lærte også at strikke retriller frem og tilbage UDEN at vende strikketøjet. Oh yes! Det er smart. Jeg glæder mig til at få brugt teknikken noget mere - jeg har allerede et par ideer, jeg skal have prøvet af.

Nå ja, og så var der selvfølgelig stande med garn mm. Jeg købte et kit hos Nordiske Masker til at lave en mønsterhæklet taske, og så et par brugte håndarbejdsbøger hos Tex-Antik. Begge dele glæder jeg mig til at fordybe mig i.

Hvis de holder festivallen igen til næste år, skal jeg klart afsted igen!

Herunder er der lidt stemningsbilleder fra festivallen:
En af deltagerne på min workshop om hæklede figurer fik lavet en lille cupcake færdig. Så bliver man lige lidt stolt.

Jeg havde en del hæklede dyr med til festival, og disse fire fulgte mig trofast hele øen rundt. Her har de fundet sig en klippe at posere på.


Vejret var helt forrygende, og derfor holdt jeg også en workshop udenfor. Jeg underviste i bare tæer i sandet - sikke en fed oplevelse.


Det her er fra Grafik Gobelin-workshoppen. De forskellige strikkeprøver, som kursisterne nåede blev lagt frem til fællesfoto.

Workshoppen foregik i øvrigt i disse smukke omgivelser.

Søndag eftermiddag nåede jeg forbi Hammershus. Jeg var der i ottende klasse, så det kunne godt tåle et gensyn.

2 kommentarer:

 1. Nøj, hvor ser det bare skønt ud!
  Der ville jeg gerne have været med.

  God weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig rigtig skønt! Og vejret hjalp jo også på smukkeste vis :-)

   Slet

Topscorere den seneste uge