fredag den 28. januar 2011
Vintermad
Bacontern steges og sættes til side. Kyllingeoverlår brunes i baconfedtet og sættes til side. Perlespelt, vand og en grøntsagsbouillonterning hældes ned i den samme gryde og koges med frisk timian. Kyllingen lægges ned i gryden og koges sammen med spelt i ca. 20 minutter. Kyllingen tages op igen. Fintsnittet hvidkål, ærter og de stegte bacontern hældes ned til perlespelten. Kyllingen ned i igen. Færdig. Namnam.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Topscorere den seneste uge
-
Min barsel er slut, og det betyder blandt andet, at jeg er back in business med at holde workshops rundt omkring i det ganske land. I den næ...
-
Faste læsere af min blog vil vide, har jeg en Volvo Amazon, som min far har gennemrestaureret. Det var et KÆMPEarbejde af den slags, som a...
-
Mere end 500 mennesker gider at følge med i mine syslerier. Det er vildt og bestemt en anledning til en giveaway, synes jeg. Denne gang er ...
MUMS...
SvarSletser lækkert ud lige mig sådan noget sundt mad.
SvarSletDet var rigtig lækkert og rigtig godt på en råkold dag :-)
SvarSlet