fredag den 28. januar 2011
Vintermad
Bacontern steges og sættes til side. Kyllingeoverlår brunes i baconfedtet og sættes til side. Perlespelt, vand og en grøntsagsbouillonterning hældes ned i den samme gryde og koges med frisk timian. Kyllingen lægges ned i gryden og koges sammen med spelt i ca. 20 minutter. Kyllingen tages op igen. Fintsnittet hvidkål, ærter og de stegte bacontern hældes ned til perlespelten. Kyllingen ned i igen. Færdig. Namnam.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Topscorere den seneste uge
-
Mere end 500 mennesker gider at følge med i mine syslerier. Det er vildt og bestemt en anledning til en giveaway, synes jeg. Denne gang er ...
-
Kulden banker på døren og jeg fryser allerede ørene, når jeg cykler på arbejde klokken kvart i kvalme om morgenen. Desværre arbejder min fri...
-
Denne smukke nøglesnor kom med mig hjem fra blogtræf i går: Det er Ninna , der har lavet den smukke nøglesnor. Jeg har luret på den et st...
MUMS...
SvarSletser lækkert ud lige mig sådan noget sundt mad.
SvarSletDet var rigtig lækkert og rigtig godt på en råkold dag :-)
SvarSlet