fredag den 28. januar 2011
Vintermad
Bacontern steges og sættes til side. Kyllingeoverlår brunes i baconfedtet og sættes til side. Perlespelt, vand og en grøntsagsbouillonterning hældes ned i den samme gryde og koges med frisk timian. Kyllingen lægges ned i gryden og koges sammen med spelt i ca. 20 minutter. Kyllingen tages op igen. Fintsnittet hvidkål, ærter og de stegte bacontern hældes ned til perlespelten. Kyllingen ned i igen. Færdig. Namnam.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Topscorere den seneste uge
-
Søndagen er bl.a. gået med at lave denne lille rangle: Det er overhovedet ikke min ide - jeg har set dem flere steder. Men jeg måtte lig...
-
På søndag skal vi til barnedåb, og jeg har hæklet en gave til dåbsbarnet. Jeg havde lyst til at forsøge mig med at hækle en børnebogsklassik...
-
Jeg har hæklet en lille sol, som spiller "You are my sunshine", når man trækker i den hvide snor. Og når jeg nu var i gang,...
MUMS...
SvarSletser lækkert ud lige mig sådan noget sundt mad.
SvarSletDet var rigtig lækkert og rigtig godt på en råkold dag :-)
SvarSlet