fredag den 1. februar 2013

Lidt om inspiration - og kreamessen i Rødovre

Inspiration kan komme mange steder fra og nogle gange er det lidt svært at forklare processen med at udvikle eksempelvis mine hæklede figurer. Men nu vil jeg alligevel gøre et forsøg og lave et lille eksperiment. For nogle uger siden var jeg til et arrangement hos en kollega, hvor der blev talt om gamle dage i firmaet. Der  blev bl.a. andet fortalt om en dynamisk duo - lad os kalde dem Bruno og Tim. Jeg har aldrig mødt denne duo, men jeg fik et meget klart billede af dem og besluttede mig for at lave en hæklet version af dem. 

I dag har jeg søgt lidt på nettet for inspiration til formsprog - ansigter og udtryk osv. Og jeg har tegnet lidt.

Tegning er bestemt ikke min stærke side - så det er langt fra altid jeg laver en tegning først. Men nogle gange kan det være meget rart at få noget ned på papir først.

Jeg vil arbejde på de to figurer til Alt om håndarbejdes messe i Rødovrehallen i morgen fra 10-17 på Fox og Janes stand - det er nr. 64. Hvis du vil prøve at hækle, er der også garn og hæklenåle, så du kan kaste dig ud i hæklingens glæder. Jeg instruerer gerne.

Med mig på messen tager jeg i øvrigt nogle forskellige af mine hæklede figurer, så de også kan "ses med fingrene". Jeg håber, vi ses.

4 kommentarer:

 1. Dem kan jeg godt huske. De skal nok blive vældigt fine i hæklede udgaver!

  SvarSlet
  Svar
  1. De to sure mænd fra Muppets er bare inspiration. De kommer ikke til at se sådan ud, dem jeg skal lave :-)

   Slet
 2. Glæder mig til at se dem færdige ! - ja det med inspirationen er en sjov ting, der kan komme alle steder fra, når man mindst forventer det:)

  -Fie// Hækleriet

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er tit en mærkelig oplevelse, når ideen pludselig rammer en. Jeg kan nogen gange blive helt dårlig, hvis jeg ikke kan komme i gang med at afprøve den med det samme... :-)

   Slet

Topscorere den seneste uge