onsdag den 26. juni 2013

Vind en fotobog fra Pixum

Faste læsere af min blog vil vide, har jeg en Volvo Amazon, som min far har gennemrestaureret. Det var et KÆMPEarbejde af den slags, som aldrig kan gengældes. Men jeg prøver i stedet at gengælde det ved at knuselske min fine bil og stolt vise den frem og fortælle vidt og bredt om den til alle, der gider lytte. Det foregår f.eks. på diverse træf med andre amazonister eller veteranbilnørder, hvor jeg har opdaget, at flere af de andre har fotomapper med med billeder fra restaureringsprocessen. Det kunne jeg godt se det smarte i, så da jeg blev kontaktet af Pixum, som tilbød, at jeg kunne teste deres fotobøger, vidste jeg med det samme, hvad der skulle være i min bog - Min Amazon!

Jeg har valgt en hardcover-bog i liggende A4-format.

Indeni er der før-billeder:

...procesbilleder....

....og efterbilleder:

Jeg har med vilje valgt en simpel model udelukkende med billeder og faktisk også en del helsides foto af min smukke bil og det store arbejde. Men der er en uanet mængde af muligheder for at sammensætte sin egen perfekte bog med både billeder og tekst om et hvilket som helst emne med. Og DU kan vinde din egen:

Skriv en kommentar herunder inden fredag d. 5. juli kl. 20, og fortæl hvad du kunne tænke dig at lave en bog om. Så trækker jeg lod om et gavekort på 250 kr. til en fotobog efter eget valg - udvalget kan du tjekke ud HER.

93 kommentarer:

 1. En bog med mine ungers allerbedste tegninger, fordi de lige nu liggeri en kasser og bare er krøllede - og fordi de ikke alle kan komme op på væggen :-) Mette

  SvarSlet
 2. Jeg vil, ligesom Mette, lave en bog med børnenes tegninger. Jeg er for et par uger siden gået igang med at scanne tegninger ind - noget af et arbejde. :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er spejder helt ind i hjertet og har mange smukke billeder, fra vandreture i sne og sol, i Danmark og udlandet med trætte ben foran et lejrbål. Det ville være smukt, at få samlet alle de gode oplevelser i en bog, så man kan se tilbage og finde inspiration til nye ture i minderne.

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Jeg vil lave en bog om mig selv og mit liv (kort udgave ;) til mine sønner :)

  // Eva // eva_vejlstrup@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg ville lave en bog de bedste feriebilleder... Tror jeg nok - for der er jo mange muligheder :)

  SvarSlet
 7. Jeg ville helt klart lave en bog til min lille mirakel dreng, der er 8.5 mdr. Hans vej til verden har været lang og besværlig, og det er et mirakel at han overhovedet er blevet til. Så bogen ville være en kærkommen gave til ham omkring hans vej til verden, hans første tid og hans forældres tanker sammen med billederne!

  SvarSlet
 8. jeg ville lave en bog om vores italienske barnebarns dåb. Vi havde for 10 år siden den glæde at have Guido (udvekslingsstudent) boende i 10 måneder og har lige siden holdt kontakt med ham og hans familie. Han er nu blevet far og vi skal alle til barnedåb dernede d. 7. juli, og om vi glæder os ? Så meget

  SvarSlet
 9. Det er da mig der skal vinde. Svesken skal starte i børnehave, når vi kommer hjem fra ferie og planen er at hun skal have sådan en fotobog med, hvor der er billeder af alle dem vi kan lide og hvad hun har oplevet i sommerferien. Så kan hun vise den frem, når hun savner os og de nye børn og pædagoger kan lære hende bedre at kende.

  SvarSlet
 10. øj - fed bog du har fået lavet med den fine Amazon.
  tror jeg vil få lavet en bog om mindstemandens første 7 måneder :)

  SvarSlet
 11. Lækre billeder du har fået sat i af Baronen :-)
  Jeg ville samle billeder og små tekster af alle vores "veteraner"; folkevognene, nimbusserne, traktorerne, maskinerne, værkstedet, og jeg kunne blive ved...

  SvarSlet
 12. Ville lave en fotobog til mine børn om deres liv indtil nu. er rart at have til eftertiden.
  Maia, mejse2109@gmail.com

  SvarSlet
 13. Uh - min bog (hvis jeg skulle være så heldig at vinde) skal være en gave til min svigermormor, der efterhånden er en gammel dame. Hun elsker at følge med i vores rejser og oplevelser, og bogen skal derfor være en samling af de samtaleemner og billeder af familien, som hun kan nyde at bladre i og vise frem.
  PS. skøn bog om Baronen ;-)

  SvarSlet
 14. Jeg ville vildt gerne lave min blog fra da jeg boede i Grønland om til en fotobog - jeg har faktisk forberedt alt materialet for flere år(!) siden, men endnu ikke fået trykket "print"

  SvarSlet
 15. Det er en fin bog om Baronen - så mangler du bare Frøkenen? ;) Jeg ville lave en bog til hver af pigerne fra deres første leveår.

  SvarSlet
 16. Fed bog !! Jeg ville gerne lave en bog med minderne fra mine første år på egne ben i udlandet.

  SvarSlet
 17. Så fin, så mangler du bare en om frøkenen :) tror min bog skal være om min tur til USA jeg skal på til sept. i 4 uger, start New York (har kigget dine gode rejse tips igennem, tak)

  SvarSlet
 18. Jeg vil rigtig gerne lave en bog for hvert år i mine børns liv. Måske én af bøgerne kunne være sikret her?!

  SvarSlet
 19. Jeg vil lave en bog til Ida, da hun bliver 5 år inden så længe :-) Flot bog du har fået lavet...

  SvarSlet
 20. Den er da blevet så fed din bog - og det er en vild god måde at vise processen frem på. Jeg vil enten lave en bog til min niece med de første snart 7 år af hendes liv eller en bog med vores seneste ferie. Der er så mange muligheder :)

  SvarSlet
 21. Jeg skal lave to af den slags bøger, så måske jeg kan vinde den ene her. Den ene skal være fra vires bryllup og min søns barnedåb som vi holdte for 1 mdr. siden, den anden skal være om vores søns første år som gave til bedsteforældrene :-)

  Mvh. Christina

  SvarSlet
 22. Jeg har mange ønsker til de bøger, og har kigget meget på dem :)
  Den første jeg ville skulle have gang i, er min graviditet, tager uge-billeder og det ville være fantastisk, hvis der kunne blive en lille bog ud af det :)
  Senere skal vi have lavet for hvert år med baby, af ferier osv - de er så geniale

  SvarSlet
 23. Hvis jeg vinder vil jeg lave en bog med skønne billeder af min mor.
  Og forresten: lækker lækker bil.

  SvarSlet
 24. Jeg vil gerne lave en bog med billeder fra min første tur til London med min dejlige kæreste <3

  SvarSlet
 25. Hvis jeg vinder, skal der være billeder fra vores dejlige ferie sidste år:-).

  Laerke@h-parkvej.dk

  SvarSlet
 26. Tror at jeg kommer til at kunne fylde flere bøger med billeder fra sommerens kommende USA-tur. Så blot én bog ville være et godt sted at starte når jeg snart har en masse skønne billeder i hænde :-)

  SvarSlet
 27. Fin bog! Jeg vil lave noget så opfindsomt dom en fotobog med min søn. Han skal snart være storebror og derfor tænker jeg at en bog om dengang han selv var baby vil hjælpe ham med at forstå;)

  SvarSlet
 28. Jeg ville lave en bog om barnedåben for vores lille mus :-)
  Sikke en fin bog du har lavet om din Volvo :-)

  SvarSlet
 29. Skøn bog af bilen...
  - Skulle jeg være så heldig at vinde, ville jeg elske at lave en bog med fastelavnskostumerne, min familie og jeg har lavet til mine drenge gennem de seneste 7 år.

  Kh. Kristina

  SvarSlet
 30. Jeg vil lave en bog om min ferie til Tanzania, jeg har så mange flotte billeder liggende på min computer, jeg ikke får gjort noget ved desværre..

  SvarSlet
 31. Jeg har ikke fået prøvet en foto bog endnu, men det kunne være vildt fedt. Jeg vil gerne deltage:)

  SvarSlet
 32. Jeg vil gerne lave en bog med temaet 'sommeren 2013'.
  Kan godt forstå du må have en bog om din flotte bil

  SvarSlet
 33. hvis jeg er heldig så er det mine børn der skal i den bog :)

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 34. Hvis jeg bliver den heldige tror jeg det skal være en bog med billeder fra min første graviditet og billeder af den lille ny når hun kommer til verden.

  SvarSlet
 35. Åh så fin din Amazon er. Min far havde en i blå da jeg var lille og den har vi godt nok kørt mange ture i :-)
  Hvis jeg vinder, vil jeg lave en fotobog med billeder af den nærmeste familie ( længe leve skilmisse familier og masser af halv/stedsøskende), så min lille pige på 1½ kan se på dem alle sammen hver dag.
  mark.monica@gmail.com

  SvarSlet
 36. Modtager lige om lidt nøglen til mit nye (og første!) hus, som skal have en lille make-over, så den får et friskt og ungt touch.. synes det kunne være rigtigt sjovt med en før/under/efter-bog af processen. :)

  Så krydser fingre for mig selv ;-)

  SvarSlet
 37. Fin fin give-away, som jeg virkelig godt gad vinde.
  Min bog ville blive fyldt med nær-portrætter af min højtelskede kat Gizmo. For ikke så længe siden, stak hun af i 4 dage... de følelser for et lille kræ, kan slet ikke beskrives.
  Så helt klart, hun skal foreviges på bedste vis... i tilfælde af, hun igen skulle gå egne veje og det skulle ende galt.

  SvarSlet
 38. jeg ville lave en bog om bettemandens første år - måske til en af bedsteforældrene, hvis ikke jeg vælger at beholde den selv!;)

  krydser fingre for mig selv

  nulleri@live.dk

  SvarSlet

 39. Hvis jeg bliver den heldige tror jeg det skal være en bog med billeder fra min første sommerferie på Las Palmas med min elskede far, som desværre er død den dag i dag. Mvh helena

  SvarSlet
 40. Jeg vil lave en bog om vores ferie sidste år Hvor vi var sammen med min bror hans familie og min mor og far. Min far døde for en mdr siden og derfor vil den ferie stå som noget meget specielt og dejligt og lidt trist.

  SvarSlet
 41. valget ville stå mellem mine dejlige piger eller en bog med alle mine kreative sysler - måske en god blanding da jo modellerer i tøjet indimellem :)

  SvarSlet
 42. Hej

  Jeg har en lille datter på snart 11 måneder. Jeg ville lave en bog til hende, men ikke med billeder af hende selv, eller jo, der skal være et af hende, et af os (hendes forældre), et af hendes bedste forældre og tante/onkel/faster/morbror og så et af hendes bamse :-)
  Det skal være en bog vi kan bruge til når hun skal lære navnene på dem

  mette.knk(a)gmail.com

  SvarSlet
 43. Jeg ville have en fotobog med billeder af mig og mine søskende. Vi bor så langt fra hinanden, så jeg ser dem sjældent, men det ville være rart med sådan en bog, så jeg altid kunne se på billeder af os sammen. :)

  Jeg har gang i en give-away på min blog, hvor man kan vinde en bog.

  Kamilla millamusen@jubii.dk

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet
 44. Det skal vist bare være en bog om mig og mit :)

  SvarSlet
 45. Jeg vil helt sikkert lege med :-)
  Og hvis jeg vinder skal bogen være med billeder af min datter fra hun var lille og til idag.
  Alle de billeder vi kan finde og lave digitale, hvis de ikke er det allerede.
  Hendes bog er nemlig mistet i en dårlig skilsmisse :-(

  lih1966@live.dk

  SvarSlet
 46. Super fin bog. Jeg har også overvejet at få lavet et par bøger. Nok "bare" til min datter. Fx vores første charterferie, i sidste uge. Og så mangler jeg at få lavet scrapbøger af "hendes liv", smalle billeder ikke kun er digitalt. Og dertil er dette jo en oplagt, og noget nemmere måde, end at klippe klistre som var min oprindelige plan.

  SvarSlet
 47. Jeg vil gerne være med. Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg lave en fotobog med gamle billeder af min side af familien til min datter, der netop er ved at flytte hjemmefra.
  Kh Lotte (www.lottesroom.blogspot.dk)
  Mail: grundstednielsen@hotmail.com

  SvarSlet
 48. Det er simpelthen det sejeste projekt!
  Men jeg vandt ville jeg (kliche kliche kliche!) dokumentere det vildeste år nogensinde, der både har stået på barn, huskøb, barnedåb, bryllup og 1-års fødselsdag for Aarhus' største ballademager.

  SvarSlet
 49. Der er ikke så længe til min far fylder 60 år. Så det kunne være en så fin ide, at lave en fotobog om hans liv :)

  SvarSlet
 50. Pixum har bare for lækre bøger - og lækre bilder!
  Jeg ville helt klart lage en bog om fjorårets (eller årets;)) sommerferie - som så lillepiken får stående inne på sit værelse! Vi skal nemlig besøge familie både i Norge og i Danmark i år, så det blir masser av bilder av både tanter, onkel, besteforelde og oldeforelde! Riktig hygge med andre ord!

  SvarSlet
 51. Jeg ville lave en bog til mine børnebørn, hvor jeg ville fortælle om de fantastiske oplevelser, vi har haft sammen, så de har dem senere.

  SvarSlet
 52. Uuuh Asli, hvor ser det fint ud med din flotte bil (er Frøkenen også med?) Jeg kunne jo vildt godt bruge et gavekort til Pixum, mangler gevaldigt at få fremkaldt billeder fra de sidste FIRE år...jeg er en sløv padde, hvad det angår.
  God sommer.
  KH Mia

  SvarSlet
 53. Jeg vil lave en bog til min elskede mor om min datters første leve år <3 Det vil bringe stor glæde!

  SvarSlet
 54. Jeg ville elske at vinde.
  Jeg ville nemlig lave en bog kun med billedere af vores 3 dejlige dyr og af de 2 dejlige dyr, vi ikke har længere.
  Jeg har næsten lige fået lavet en, men det var med blandede billedere, og jeg kunne virkelig godt tænke mig at have en kun med billedere af dyrene(:

  minsodeskat@yahoo.dk

  Du er velkommen til at kigge forbi min give away, hvor man kan vinde en spændende bog fra Saxo.

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2013/06/give-away-nr-38.html

  SvarSlet
 55. Hvor er det en smuk bog du har gået lavet :0) Min mor og far ejede også en amazon da jeg var baby, mener også den var rød men bliver lidt i tvivl da det er sort/hvid billeder ;0) Jeg er fra 73.
  Min bog skulle indholde en masse billeder af min far som vi mistede i 08 min søn og datter var henholdsvis 2 og 7 år og for den mindste bliver det sværere og sværere at huske ham selvom vi/mormor tit snakker om ham.

  SvarSlet
 56. Jeg har længe gerne ville samle billederne fra dengang vores børn var helt små i en fotobog. Måske endda en bog for hvert år. Lige nu ligger alle billederne jo bare på pc'en og venter på en virus..

  SvarSlet
 57. Jeg ville lave bogen om vores sølvbryllupsrejse til Thailand, Vietman og Cambodia, det var vores livs rejse.

  SvarSlet
 58. Jeg ville klart lave et album til min bedstemor med alle de finde billeder, jeg ligger inde med, fordi hun altid har været så god til at give sine børn og børnebørn mange billeder og på den måde dokumentere vores liv, hvilket vi alle er meget glade og taknemmelige for!

  Trinestevn@yahoo.dk

  SvarSlet
 59. Jeg ville lave en bog om den Afrika safari jeg skal på om en uge.

  SvarSlet
 60. En bog om renoveringen af vores dejlige hus...

  SvarSlet
 61. Jeg vil lave en boge med billeder fra alle de rejser jeg har været på :-)
  Maria Møller // mariamoeller@live.dk

  SvarSlet
 62. Hvis jeg er den heldige, så skal bogen fyldes med billeder fra betydningsfulde begivenheder i mit liv.
  God sommer :-)
  mariaelmelund@gmail.com

  SvarSlet
 63. Jeg ville lave en bog med billeder fra en tur til USA.
  Mvh Lone
  lone.moeller@sa-net.com

  SvarSlet
 64. Uh jeg krydser fingre, da det er oplagt med en bog med mine nylige Cliff koncert billeder! XXX

  SvarSlet
 65. det skal helt klart være om min prinsesse jeg venter til august.....:)
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 66. I min familie er vi vilde med Disneyworld, hvilket også fremgår af et link på min blog. Jeg drømmer om at lave en bog med alle de bedste billeder fra vores ture til både Disneyworld og Disneyland. DET ville jeg bruge gavekortet til.

  SvarSlet
 67. Super flot bog du har fået lavet med din Amazon.

  Jeg tror at jeg ville lave min egen strikkebog. Den skal være fyldt med det strik, som jeg har lavet gennem tiden. Eller også en bog med min skønne, gamle kat, som jeg har haft i 13 år. Eller en bog med billeder fra mit liv - jeg fylder 40 om lidt. Den kunne så indeholde billeder af de første 40 år... Uh der er så mange muligheder.

  SvarSlet
 68. Jeg vil lave en bog til mine piger med billeder af dem, deres to englesøskende og mor og far<3

  Pia (piarotbl@yahoo.dk)

  SvarSlet
 69. En bog for min datters første år! Jeg har lige lavet en for 2012 som er helt fantastisk til at kunne kigge tilbage på - så ville elske et gavekort til at få lave en 2011-udgave:)

  SvarSlet
 70. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 71. Aj, jeg vil virkelig gerne vinde altså. Så ville jeg lave et familiealbum til Mini Superskurken, så hun kan se familie og venner fra hele Danmark, som hun ikke ser så tit.

  SvarSlet
 72. Her ville det blive til den bog som er igang - om vores rejse rundt i USA sidste forår! Det ville være så godt at få det sidste skub til de sidste sider og få trykket "print". Det kunne også være det første eller to år i sønnens liv.

  SvarSlet
 73. Jeg vil lave en opsamling af de bedste oplevelser fra mine 4,5 måneder med rygsæk i Syd- og Mellemamerika tilbage i 2007. 030786(a)gmail.com

  SvarSlet
 74. Sikke en flot bog!
  Hvis jeg vandt, ville jeg lave en bog om denne sommerferie til min datter på 3år. Eller en bog om hele ungernes familie - onkler, tanter, fastre, bedsteforældre, kusiner osv.

  SvarSlet
 75. Jeg ville lave en bog om min graviditet og den første tid med min søn. Vi er desværre dårlige til at få printet billeder så sådan en bog ville være perfekt!

  SvarSlet
 76. Jeg vil lave en bog til min gamle mormor som blev 90 år i sidste måned. Billeder af alle børn, svigerbørn, børnebørn og oldebørn.

  Hun ville elske at kunne vise billeder af os alle, til alle dem på daghjemmet og forhåbentlig snart plejehjemmet.

  SvarSlet
 77. Jeg ønsker å lage en fotobok om mitt nye liv - jeg har fått ny jobb, skal flytte til en ny og spennende del av Norge. Å lage en form for dokumentasjon av den nye hverdagen min, samt ha noe å vise familie og venner er hovedideen min.

  sigfridpettersen63@hotmail.com

  SvarSlet
 78. Jeg vil lave en bog med min datter Lily hvis jeg vinder.
  Jaja, meget mor-agtigt..
  Men man får bare ikke fremkaldt billeder til album, som mine forældre gjorde da jeg var barn.

  SvarSlet
 79. Hej Asli,
  Skøn blog du har. Jeg faldt lige over dit Armazon-indlæg. Det er en smuk bil, og den vækker minder for mig, da min far som ung havde en lignende bil i rød - ja måske er det den du har i dag. :-) Jeg har set mange billeder, hvor min mor sidder på køleren med sine lyse slangekrøller og 70' er kjole og store sorte briller mens min far stolt står ved siden af. Der er mange gange blevet snakket om den røde Volvo Armazon. Håber din bil vil give dig lige så gode minder! Jeg vil rigtig gerne vinde en pixum bog. Så vil jeg lave en bog til min mor over vores kommende rejse langs USA' s østkyst. For to år siden var vi på USA' s vestkyst, hvor jeg lavede en bog til min far. Det er sådan en god måde at samle sine rejseminder på, da billederne jo i dag ofte ikke bliver fremkaldt. Du må have en rigtig god sommer i din lækre bil!
  Kh Pernilleoj@gmail.com

  SvarSlet
 80. Min datter har lavet fotobøger, så jeg vil sammen med hende lave en fotobog. Da hun har termin den 21. juli regner jeg med, at den kommer til at være om mit første barnebarn :)

  SvarSlet
 81. Vi skal til at flytte og jeg vil gerne lave en bog til min datter med billeder af hendes første hjem og omgivelser samt af hendes nye hjem.

  SvarSlet
 82. Uden tvivl en bog om vores helt fantastiske ferie til Tyrkiet. 8-)

  SvarSlet
 83. Som datter af en mekanikker syns jeg det er topsejt at du kører rundt i en gammel amazone. Selv drømmer jeg om en mini Cooper, og har hintet mange gange om ikke min far skulle gå pension og hygge sig med en lille bil som jeg gerne køber for at holde ham beskæftiget :)
  Hvis jeg er heldig at vinde vil jeg lave en fotobog over sidste år hvor vi blev gift og havde vores første ferie sydpå med vores to piger på nu 2 og 4.

  SvarSlet
 84. Uhh den var jeg da lige ved at overse...
  Jeg ville lave en bog om vores sammenbragtefamilie anno 2013. Eftersom Karla kun ser sin (halv)storesøster hveranden uge er savnet sort, så kan vi sammen sidde og kigge billeder - det ville hun elske ved jeg :)

  SvarSlet
 85. Jeg lager faktisk for tiden med at lave en fotobog fra min mands og min 140 km vandretur rundt om Lysefjorden, som vi kig i 2011. Så det ville være så fedt at vinde denne konkurrece.

  /Trine - kvalitid.blogspot.dk

  SvarSlet
 86. Jeg vil lave en bog om min vidunderlige søn :-)

  SvarSlet
 87. Jeg ville lave en bog med alle min bedste billeder. :-)

  SvarSlet
 88. Jeg ville lave en bog til mine børnebørn fra alle vore dejlige oplevelser sammen

  SvarSlet
 89. Hvis jeg vandt ville jeg lave en livshistorie bog til mine døtre!

  SvarSlet
 90. Uhh nogle fine billeder du har i din bog. Jeg er, efter 2.5 års sygdom, ved at være ude på den anden side. Men kun takkeværet min vildt seje kæreste, jeg mødte en mdr inden jeg for alvor blev syg. Så tror jeg ville lave en hyldest bog til ham. Ikke fordi det er en tid, der har været nem at komme igennem. Men fordi vi sammen er blevet stærkere og bedre mennesker! Så en blanding billeder, fra alle de gode oplevelser vi har haft sammen!!

  SvarSlet
 91. Ville uden tvivl lave en bog om min lille guldklump. Kliché I know

  SvarSlet
 92. min flipboard driller så jeg har slet ikke set dine indlæg før nu hvor jeg kom på computeren, så jeg prøver lige at snige mig med selvom klokken er lidt over 20. Jeg ville så gerne vinde og ville være en smule kedelig at lave en bog med billeder af min datter og resten af familien. Hun er født i januar og det er alt for få billeder vi har man kan røre rigtig ved

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge