lørdag den 28. marts 2015

Projekt parcelhus part 19

I troede måske, at vi var blevet færdige med huset, og var i gang med at hvile på laurbærene? Gid det var så vel. Men det er altså de sidste krampetrækninger i husarbejdet nu. Vi er i gang med at sætte filt op og male i de to sidste rum, og derefter mangler vi "kun" bryggerset, som så skal have en ordentlig omgang. Pt. ligner det lidt et bombekrater med tre forskellige niveauer i gulvhøjde. Vi satser dog på, at det kommer til at gå relativt hurtigt, når det er det eneste rum, der mangler, selvom der selvfølgelig er nogle arbejdsgange, som bare tager den tid, de tager. F.eks. støbning af nyt gulv, lægning af nye fliser og fugning af samme.

Men vi glæder os over, at vi snart er færdige med de rum, hvor vi skal bo. Det betyder også, at vi kan få ryddet gevaldigt ud i de bunker, jeg omtalte i forrige hus-indlæg. Det er i sig selv en sejr.


Entreen er kun adskilt fra resten af stue/køkken-rummet med halvvægge, så der er kig til den orange bjælke derfra.

Der sømmes fodlister på... Det er ret vildt, hvor meget det giver for det endelige look at få sat lister op ved gulv og loft, synes jeg.

Min far grunder filt i det sidste værelse, der mangler. Her er bjælken blevet hvid, fordi den virkede meget voldsom i det lille rum, da den var orange.

2 kommentarer:

  1. Et fantastisk projekt i har gang i. Og dejligt med en far der er så arbejdsom, han elsker dig højt, men det er du vel klar over?
    Jeg glæder mig over at du deler. God arbejdslyst.
    Fra en der har prøvet det.

    SvarSlet
  2. Er vild med dine indlæg, har prøvet det hele flere gange og er så glad for bare at kunne kikke med :)

    SvarSlet

Topscorere den seneste uge