tirsdag den 28. september 2010

Bevis

I min blogbeskrivelse har jeg anført, at jeg broderer, men det kan enhver jo komme og sige, når man ikke beviser det. Derfor er det på sin plads, at jeg viser et af mine største broderiprojekter. Det er en taske, som jeg har lavet for efterhånden et stykke tid siden.


Selve tasken er syet som mulepose i skind og bliver lukket med lyserød elastik fra Stof og Stil. Jeg har syet det som en slags patchwork med skind og broderier. Bag på broderierne er der strøget skind med fixoflex, så de har samme tykkelse, som resten af tasken. Foroven kan du lige skimte et stykke pink skind, som sidder i hver side og holder remmen på plads. Jeg skulle selvfølgelig også have fotograferet foret, som er i pink og rosa nuancer, men så langt tænkte jeg ikke lige i eftermiddags.


Og nu zoomer vi ind på selve broderiet:


Jeg har været i Bedstes gemmer og har der fundet et klokkestrengsmønster med hunde, som jeg så har ændret farverne på, så de er blevet sådan lidt Warhol-agtige. Rundt om er der syet metallic guld. Især guldet holdt hårdt at få syet, for det der metallic-tråd er noget arrigt L*** at sy med, for tråden knækker og deler sig konstant. Men resultatet bliver fint.

Collagen er samtidig min debut med picasa billedredigering - og må jeg i den forbindelse sige: Picasa, hvor har du været hele mit liv? Og ja, det er helt sikkert yesterdays news for resten af blogland, men holddaop! Totalt lækkert arbejdsredskab.


Og nu til noget blær: Jeg blev faktisk fotograferet på Strøget en dag, hvor jeg havde tasken på. Kvinden som fotograferede gik vist på en designskole - det var en rimelig skør oplevelse, hvor jeg først troede, hun var en lommetyv. Men jeg blev simpelthen så overrasket og glad over, at nogen kunne finde på at stoppe mig for at tage billeder af mig - eller okay, nu pynter jeg lidt på historien, for hun tog faktisk kun af tasken, men træerne vokser jo heller ikke ind i himlen, vel?

6 kommentarer:

 1. Hold da helt op hvor er den bare flot!!!
  Jeg er dybt imponeret... også over dine andre ting... Så du har helt sikkertfået dig en fast læser mere... :D

  Det der picasa billedredigering hvad pokker er det?

  SvarSlet
 2. Hej Bianca
  Velkommen til og tusind tak for roserne :-) Jeg har lige tjekket din blog også, og jeg må sige, at jeg også er imponeret! Den der legokage er da rimelig vild - og de små legomænd ligner på en prik.

  Picasa er et gratis billedbehandlingsprogram, som google laver og må ej forveksles med Picasa Webalbum (som google måske også laver). Det er supersimpelt at bruge og giver fine resultater, selv for novicer udi billedredigering. Det kan f.eks. få farverne varmere og rette op på lys/skygge på dine billeder og lave collager og tusind andre ting, som jeg ikke har fundet ud af endnu.

  SvarSlet
 3. Selv tak for rosen... Dejligt du kiggede forbi min blog også... :D

  Lyder interessant med billedbehandlingsprogrammet. Det kunne da være det var det jeg skulle prøve af en dag, når man lige har lidt tid.

  SvarSlet
 4. Damn, den er vild, Asli! Jeg er HELT tovlig med den!! Jeg kan altså snildt forstå du blev stoppet på gaden, for den er da virkelig et særstykke!

  Jeg har alle tommelfingrene opad for den;)

  KH
  Lis

  SvarSlet
 5. Hihi Lis, du er sgu skøn! Tak for de pæne ord :-)

  SvarSlet
 6. du kan altså virkelig noget med skind! :D Elsker også dine vanter!

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge