torsdag den 2. september 2010

Rå kager af en rålækker kvinde

Jeg er velsignet med fantastisk mange seje kvinder i mit liv, og jeg bliver konstant fornøjet og forundret over, hvad de finder på og kan.

Tag nu min veninde Caroline, som har taget det, jeg først tænkte, var en lidt flippet uddannelse som naturapath (det er noget med ernæring og den rette balance - tilgiv mig, Caroline, at jeg ikke kan forklare det bedre). Men hun har bygget en velfungerende virksomhed op omkring det og holder foredrag og vejleder bl.a. i ufrivillig barnløshed, og hvordan man kan bekæmpe det vha. kosten. Det har virkelig imponeret mig, så dygtig hun er.

Og nu har hun udgivet en bog om kager, og det er ikke en hvilken som helst slags kager - de er rå og de er lækre! De bygger på raw food bevægelsens principper om, at man ikke må tilberede sin mad ved mere end 42 grader, fordi det ødelægger alle de gode vitaminer og andre sunde ting i maden, og så er den helt fri for sukker og mælkeprodukter. Raw food bevægelsen er kæmpestor i USA, men vist endnu i sin vorden i Danmark. Men det kan være, at Carolines bog, kan lave om på det. For man kunne jo nemt komme til at tænke, at det kunne blive lidt kedeligt med alt det der rå mad. For lets face it: Der er altså grænser for, hvor mange selleristænger man gider at æde. Her gør Carolines kager fordommene slemt til skamme. For de der rå kager, de smager helt rigtigt af synd.

I morgen (3/9-10) kan du høre Caroline i radioen i Formiddag på 4'eren på P4 ml. kl.10 og 12. Og hvis du bor i Århus kan du også opleve Caroline live i morgen og få signeret et eksemplar af bogen, som du kan se her:

Altså, hvis man kommer til at se sådan ud af at spise raw cake, så er jeg omvendt. Stort tillykke, Caroline. Det er SÅ sejt gået!

Hvis du ikke kan komme til signeringen, så kan du bl.a. købe bogen her. Og du kan læse mere om Caroline her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Topscorere den seneste uge