mandag den 13. september 2010

Det er ganske vist

Iiih der er sket noget vældig spændende i weekenden, kan I tro! Jeg har tilmeldt mig det julemarked i Odense, som Lis fra Karlssons Kludeskab er i gang med at arrangere. Markedet kommer til at forløbe i weekenden d. 19., 20., og 21. november og vil være en skøn symfoni af krea og andre dejlige ting. Jeg skal sælge en blanding af lopper og hjemmelavede ting og jeg glææææder mig allerede meget. Det er ikke min debut, som kræmmer, men det er min debut udi at sælge hjemmelavede ting, og det er meget spændende, synes jeg. Tænk hvis jeg må slæbe hele varelageret med hjem igen....ydrk! Og hvordan mon man egentlig prissætter sine ting rimeligt? Der er mange ting at overveje inden da, og masser af arbejde at kaste sig over. Jeg regner med at fokusere på vanter a la de her, hæklede dyr a la de her og nogle få andre ting også. Men det er svært at begrænse sig. Min hjerne er gået i overdrive og finder konstant på nye ting, det kunne være sjovt at have med. Vigtigst for mig er i hvert fald, at de ting, jeg har med, er af en kvalitet, jeg kan stå inde for.

Her kan du se mig på marked i Esbjerg sidste år:


Der er stadig nogle praktiske ting, jeg mangler at få på plads, men jeg satser på, at det går i orden snart. Og her på bloggen vil I sandsynligvis kunne læse mere om min opbygning af et varelager frem mod markedet. Læs mere info om markedet her.

4 kommentarer:

 1. Jeg kommer også på det marked og jeg har også problemer med at begrænse mig ;-) Har bestemt mig for nogle ting, men mon ikke der kommer noget inspiration inden vi skal afsted?
  Jeg glæder mig til at se hvad du har med.

  SvarSlet
 2. Hej Britta
  Ej, men det er simpelthen så spændende! Det bliver samtidig mit første møde med andre bloggere, så jeg håber, at der kommer mange :-) Hvilke ting har du bestemt dig for at tage med?

  SvarSlet
 3. Tusind tak for link! Jeg glæder mig til at se jer alle 3:) Jeg er så glad for at vi kan komme ud over blogland med vores ting, så det ikke bare cirkulerer i et lille lukket kredsløb, at vi er for seje til at finde skønne loppesager eller lave noget vidunderligt med vores hænder!

  De næste nyheder kan jeg næsten ikke vente med at fortælle, men det skal lige være endeligt på plads, før jeg fortæller om det.

  Og Asli, du kan roligt glæde dig til at møde alle de andre bloggere! Det er altid en fantastisk tredimensionel oplevelse og alle blogsene får en anden 'stemme' bagefter. Ih, LOVE IT!!!

  KH
  Lis

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge