søndag den 26. september 2010

Nyeste vanter

Weekendens projekt har - udover to fødselsdage - været et par vanter til Anne Apfelstrudel i grå med lilla og grønne trekanter. Farvekombinationen, som er Annes valg, er blevet rigtig fin, synes jeg. Se selv:
 

Her kan I også se, hvordan vanterne ser ud med elastikker i, hvilket de andre vanter ikke havde nået at få, inden jeg fotograferede dem. For enden af elastikkerne har jeg syet trekanter i samme lilla farver, som dem på selve vanterne.Det er samtidig mit første bestillingsarbejde ever, så jeg er pænt nervøs over, hvad Anne synes. Jeg håber, håber, håber, at hun kan lide dem. Jeg har i hvert fald gjort mig superumage.

9 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine!! Du er da super sej :)

  SvarSlet
 2. Tak skal du have, Malene :-)

  SvarSlet
 3. Har sagt det før og siger det igen: iih de er fine! Du er bare så mega krea frk A!

  SvarSlet
 4. Velkommen indenfor, Annemette - og tak :-)

  SvarSlet
 5. Ej, dem glæder jeg mig til at få!!

  SvarSlet
 6. Tak Asli :) Og Ja, jeg tror jo nok liiige at jeg også må købe sådan et par af dig. Det må vi plapre om næste gang på 'kontoret', ellers må jeg komme til julemarked og hamstre.

  SvarSlet
 7. Hvor er de bare fine... er det nogen man måske kunne bestille et par af? eller har du evt en shop? Og hvor meget koster sådan et par?

  SvarSlet
 8. WOW hvor er de fine!!! LAver du flere på bestilling?! OG hvad skulle de mon koste?!?!
  Endnu engang må jeg sige WOW!!

  SvarSlet
 9. Hej Bianca og Lise
  Vi kan sagtens finde ud af nogle vanter til jer. Vanterne koster 600 kr. Jeg har ingen shop, men hvis I er interesserede, så send mig en mail på aslisorup@gmail.com - så kan vi lige skrives ved der om det :-)

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge