lørdag den 30. oktober 2010

Må jeg præsentere....

...mit seneste loppekup:


Og sidder du nu og tænker: "Er det det, jeg tror, det er?", kan jeg svare: "Ja! Det er en halv meter høj lyserød porcelænsflamingo". YAY! Jeg synes ærlig talt, den er ret så fabelagtig. Kæresten er som altid mere skeptisk, meeeen jeg tror, han bare skal have lidt tid. Han har allerede døbt den 'Flamming O', så det er nok bare et spørgsmål om tid, før han lærer at holde af den. Ligesom han også har lært at holde af Minniefonen. Jeg tænker den skal stå i stuen og holde hof.

Jeg fik ikke købt andre ting på marked, men det var nok også meget godt, for man skal ikke udfordre kæresters tålmodighed for meget på én gang, har jeg lært.

12 kommentarer:

 1. Den er i hvert fald kitsch - og unik :)

  SvarSlet
 2. Haha, Malene! Det var meget diplomatisk :-)

  SvarSlet
 3. Du er jo fuldstændig gal pigebarn!

  SvarSlet
 4. wow den er jo fuldstændig fantastisk!

  Hvis du ikke kan have den mere på et tidspunkt, så skal jeg da i hvert fald nok give den et godt, blivende hjem. Wow!

  SvarSlet
 5. Signe: Gal - men genial! Muhahaha :-D

  Camille: Det er modtaget :-) Og tak for fed entusiasme!

  SvarSlet
 6. Nemlig, Marolle - det er skønt! :-)

  SvarSlet
 7. Den er total fed. Og hold nu fast i din egen stil.

  Gennem årene har Fatter fået mig stille og snedigt omvendt, så vores hjem i dag er uden nogen som helst stil. Jeg vil have det tilbage !!

  SvarSlet
 8. Jeg gør hvad jeg kan. Indtil videre fortsætter jeg i hvert fald frejdigt med indkøb, som kæresten synes, er mere eller mindre vanvittige.

  SvarSlet
 9. Hahaha den er virkelig fed!

  SvarSlet
 10. Haha,hvor er den cool!! Og hvor er det dejligt med en allieret...Misundelse er dog en grim ting, men med min svaghed for flamingoer,så er det jo noget af en skat du har fundet. Vores flamingo hedder "Flamingo Pops" - don't ask why!

  SvarSlet
 11. Hej Anne Sofie
  Flamingo Pops er et fabelagtigt navn. Jeg synes klart, du skal vise den frem på din blog. Jeg vil i hvert fald gerne se den :-)

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge