tirsdag den 19. oktober 2010

Flere overalls

Efter weekendens opstartsvanskeligheder og tekniske udfald er der kommet skred i produktionen i går og i dag.

Her kan I se flere billeder af flere små overalls. De er alle str. 1 år sådan ca.


Denimstof og lynlåsknapper fra Stof2000. Mærket er fra mit lager af syting - jeg tror, jeg har købt det i Stof og Stil i sin tid.


Den lysegule variant med blomstret foer og aplikationer på knæene. Det gule fløjl er fra genbrug.


Syet i rødt fløjl fra genbrug og med pingvinbånd også fra genbrug. På billedet mangler bukserne knapper, men de bliver koboltblå, som matcher til det blå på pingvinbåndet.

Disse er også syet i stof fra den lokale genbrugsbiks. Mærket er også fra lageret.


Der kommer to par overalls mere med på marked i disse farvekombinationer. Min mor har indvilget i at sy disse to sidste par og det er heldigt for ellers havde jeg vist ikke nået dem. Det synes jeg ville være ærgerligt, for jeg forventer at de bliver temmelig fabelagtige. Jeg har særligt store forventninger til det brune og orange fløjl, som jeg har fundet i genbrug. Hvis jeg var sådan en, der gav mine modeller navne, ville jeg kalde denne for "Yvonne". Det rosa stof er også fra genbrug.


Og nu jeg er i gang med billedserien, så vil jeg også lige vise denne her. Det er endnu en lille fleecetrøje i hjertefleece fra Stof2000. Denne her er med lynlås og termofoer. Her har min mor også en stor del af æren for, at den er blevet færdig - hun har syet den sidste og mest besværlige del.

Det var det foreløbige punktum for børnetøjet. Fra i morgen kaster jeg mig igen over tøj til mor. Det bliver flere vanter og forhåbentlig også nogle oversize sjælevarmere.

5 kommentarer:

 1. Igen skønne skønne ting du har lavet, og hvor cool er det lige, at din mor hjælper dig med at blive færdig :) Jeg er især vild med de gule :)

  SvarSlet
 2. Ja, det er supercool af hende. Hun har ellers gang i en stor produktion af Build-a-bear-tøj lige nu, så det er rigtigt fedt, at hun vil tage sig tid til det :-)

  SvarSlet
 3. Sig mig har du været hjemme ?? hmm vi har da ikke haft besøg ;-)
  Knus Gitte

  SvarSlet
 4. Hej Gitte
  Ja, jeg har været 'hjemme'. Men nu er jeg 'hjemme' igen.
  Ej, jeg tænkte godt på, hvad I fik efterårsferien til at gå med, men kom frem til, at du nok havde travlt med opgaven?
  Kram

  SvarSlet
 5. Hold da op, hvor er det hele bare så kært! Virkelig godt gået :)

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge