lørdag den 19. februar 2011

Indflyttergave og hysteriske anfald

Min veninde er flyttet ind i en ny lejlighed og har ønsket sig nyt betræk til sine sofapuder. Og det var da det mindste jeg kunne gøre for hende (især fordi jeg faktisk også lovede det, da hun flyttede ind i den foregående lejlighed *hosthost*).

Jeg lavede dem i går, så hun kunne få dem i gave til sin indflytterfest i går aftes. Det gik brandgodt i starten og arbejdet skred hurtigt fremad. Først syede jeg to puder af Sødahl viskestykker, ligesom dem Mette Westmose har lavet en DIY på lige her. Så lavede jeg betræk til to store sofapuder i mørkeblåt stof fra Stof 2000. Da jeg var færdig med dem og kun manglede knapperne, var jeg i så god tid, at jeg skrev en sms til veninden om, at kæresten og jeg ville komme lidt før de andre gæster. Ooog SÅ gik det helt skævt med gråd og tænders gnidsel til følge. Helt seriøst! Jeg fik et hysterisk anfald af historiske dimensioner og blev så forskrækket over mig selv, at jeg begyndte at tude (stakkels kæresten, der også var til stede og måtte være vidne til det). Jamen hvad skete der? Jeg kunne ikke få nålen igennem de L****-puder! Jamen du skal da bare have sådan en lang møbelpolstringsnål til det. Jotak, det havde jeg også. Den ser nu sådan her ud:


 (Den var altså lige, da jeg gik i gang...). Jeg tror, det var skumgummien inde i de store puder, den ikke kunne klare. Mærkeligt at blødt skumgummi kan bøje en nål, ikke?

Nå, men efter ca. 1½ time fik jeg syet de 5 knapper i - og vi ankom til festen et kvarter for sent i stedet for en halv time for tidligt.


Puderne ser sådan her ud (bortset fra den grønne, som kameraet har fanget helt skævt). Efter jeg har fået blodtrykket ned igen, er jeg selv godt tilfreds med resultatet.

19 kommentarer:

 1. Hvor ser det vildt ud med den nål! Imponerende ja, at skumgummi kan have den effekt på en nål...
  Stakkels dig og kæresten, men godt at det lykkedes. Jeg synes puderne er blevet utrolig fine!

  SvarSlet
 2. Tak, Maria :-) Der var drama, mens det stod på, men nu er der ro over gemyttet igen og jeg kan da heldigvis grine af mig selv, at jeg kan blive så hysterisk.

  SvarSlet
 3. Cava og hyggeligt selskab hjalp vist meget på humør og blodtryk, og veninden er meget, meget glad for sine puder!

  SvarSlet
 4. Intet kurerer hysteri som Cava, Signe...det har vi nu ved selvsyn konstateret.

  SvarSlet
 5. Ingen andre end dig kan se hvor lang tid det har taget (bortset fra at i så kom lidt for sent) ... men super flotte er de..... Det må ha' været utrolig svært med "lidt" krumme nål utroligt at så stor en nål kan bøjes
  kh♥

  SvarSlet
 6. Hvor er de fine, Asli :-)

  Mange hilsner
  birthe

  SvarSlet
 7. Hvor ser de fine ud! Skidt pyt med et kvarter for sent... når du ankommer med så fin en gave!

  og uh sådan et hysterisk anfald når skidtet ikke virker... dét har jeg vist også engang prøvet, og det kan ikke anbefales. GODT det blev kureret med Cava.

  SvarSlet
 8. Wow!! Du er da en skrapsak ;o)
  De er jo VILDT flotte, de puder. Virkelig sejt.
  Og rigtig hyggelig blog i øvrigt. Det er længe siden jeg har været herinde, kan jeg se. Men det vil ikke vare ligeså længe før jeg kommer igen :o)
  God weekend!
  Kærligst,
  Tine

  SvarSlet
 9. Hvor er de bare fine. De var besværet værd :)

  SvarSlet
 10. Synd at nålen fik dig ned med nakken, men resultatet er altså blevet fint!

  SvarSlet
 11. Hej Marianne
  Nej, det er rigtig nok - og når bare resultatet blev fint. Nålen bøjede først lidt. Så rettede jeg den ud. Så bøjede den igen. Og sådan gik det indtil den sidste knap, hvor den nær var forsvundet inde i puden. Sikke et cirkus.

  Hej Camille
  Vi blev også tilgivet - hvilket jeg nu nok også var blevet, hvis jeg ikke havde gaven med. Men ja, de der nedsmeltninger over at krea'en ikke vil som man vil...de kommer bare engang imellem og så er cava åbenbart den rigtige medicin :-)

  Tak, Susan :-)

  Hej Tine
  Du skal være så hjerteligt velkommen herinde :-)

  Hej Malene
  Tak skal du have :-) Det er jo med god hjælp fra Mette Westmose, som fik den utrolig gode ide at forvandle viskestykker med fine print til puder. Jeg er også i gang med nogle til mig selv.

  Hej Anja
  Tak :-) Og nålen ryger bare ud. Ude af øje... :-)

  SvarSlet
 12. Hov, Birthe! Mit svar til dig smuttede lige. Men tusind tak :-)

  SvarSlet
 13. Så fine puter! Kjempefine, de må din venninne ha blitt svært glad for. Det var jo godt at det endte godt til slutt. :-)

  SvarSlet
 14. Du må også gerne komme et kvarter forsent hos mig... for de fine puder, er da så meget værd at vente på :)

  SvarSlet
 15. Super flotte puder
  Din veninde kan da kun elske dem!

  SvarSlet
 16. Hej AbluMoo
  Ja, hun blev glad. Og så var jeg også glad. Selvom jeg lige bandede dem væk et kort øjeblik :-)

  Hihi, Sanne - tak skal du have :-)

  Hej Heidi
  Hun er rigtig glad for dem, så det endte godt :-)

  SvarSlet
 17. Åh, det er simpelthen også vildt træls når kreaprojekter af en eller anden grund besværliggøres. Dét kan virkelig også få mit blodtryk op! Men puderne er blevet vildt fine - og har forhåbentlig været besværet værd. :o)

  SvarSlet
 18. Hej Majken
  Ja, det var rigtig træls! Men hun blev rigtig glad for dem, og så var det, det værd :-)

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge