tirsdag den 1. februar 2011

Kender du denne der type butik...

...hvor man ville gå ind, hvis man en dag blev millionær og bare sådan lidt nonchalant sige: "Jeg vil godt bede om en af hver....og jeg vil gerne have det leveret". Sådan en butik er Designer Zoo på Vesterbrogade for mig. Lige nu har de 2. sorteringsudsalg og der er mange fine ting på udsalg. Jeg var forbi i går og jeg gik ikke tomhændet hjem.


En porcelænsvase fra Anna Carin Dahl. Jeg kan ikke rigtig se, hvad fejlen er, der gør den til 2. sortering, men det var faktisk gældende for rigtig mange af tingene på udsalget. Vasen er sart lyseblå indeni og den er bare rigtig fin sammen med mine Thora Finnsdottir vaser, som jeg i øvrigt også fik for en rigtig god pris til et julemarked sidste år.

Men som sædvanlig når man er på udsalg, falder man for noget, som ikke er nedsat. Således måtte disse to knager fra Signe Schjøth også med mig hjem (Hvis man vil have dem i sort, så er der stadig nogen nedsat). De er lavet af porcelæn med en rigtig cool effekt med glasuren. Jeg har en plan om, at de skal erstatte mine knagerækker i gangen, men de er ikke helt billige, så der går nok lige et stykke tid, før jeg har nok. Måske vil jeg sætte dem sammen med Muutos Dot knager. Det tror jeg kunne blive rigtig flot.

2.sorteringsudsalget i DesignerZoo varer i øvrigt frem til 19/2.

Hvilken butik ville du gerne bruge en million i?

9 kommentarer:

 1. Noooo, hvorfor sagde du det? Nu kan jeg jo næsten ikke lade være med at tage forbi. Puha, og skal nok alligevel forbi vesterbro fredag. Men ingen penge, Asli altså, kan du se dilemma? ;)

  SvarSlet
 2. Jeg elsker også Designer Zoo. Og Normann, der skal jeg også ind og gå amok når jeg engang får mange penge..:-)

  SvarSlet
 3. Åhåååh, Anne! Sorry - skulle have kaldt indlægget: Hvis du er flad, så kig ikke her ;-)

  Hej Vibeke
  Normann! Ja, den er også god :-)

  SvarSlet
 4. Eeejj det er altså surt og være jyde... Er vild med dine vaser:)

  SvarSlet
 5. Jeg eeeelsker også bare Anna Carin Dahls ting. Har også en 2. sorterings fyrfadsstage fra hende, men kan heller ikke finde fejlen. De andre vaser er også skønne!
  Tak for tippet, der tror jeg nok lige jeg skal forbi :)

  SvarSlet
 6. Vakre vaser. :)

  Jeg merker jeg blir så glad når jeg forestiller meg at jeg har en million å handle for. Men jeg ville nok handlet i en hel masse butikker.
  I min fattiglus-tilværelse uten millioner å handle for er IKEA en av mine favoritter, og det sparer jeg mye på, for jeg bor sånn ca 7-8 timers kjøring unna nærmeste IKEA.

  SvarSlet
 7. Hej Sanne
  Til gengæld sparer du sikkert en masse på genbrug. Genbrug er bare bedre i provinsen (jeg er ALTID på min faste rute af genbrugsbutikker, når jeg er i Varde og besøge mine forældre) :-)

  Hej Maria
  Det er altså skønt med 2. sortering. Jeg har også noget Mussel Mega. Og man kan jo som regel vælge og vrage, så man kan bare vælge, dem der ikke har fejl. Jeg skal måske også liiiige derind igen.

  Haha, AbluMoo :-) Det er praktisk for pengepungen, kan jeg forestille mig.

  SvarSlet
 8. om jeg gør! - altså kender den dér slags butikker! Jeg kan ikke tælle hvor mange gange jeg har tænkt: hvis man nu dropper mælken og driker vand i stedet..hvis man nu dropper grøntsagerne og kødet og spiser rudekuverter i stedet...ja så ville man liiiige have råd til to af de der...
  Designer Zoo er klart én af dem - en anden kunne være Stilleben i Strædet, som sjovt nok minder meget om Desiner Zoo.

  SvarSlet
 9. Hej Stine
  Stilleben er lige noteret :-) Og ja, det ville sørme vare rart, hvis man kunne leve af rudekuvertsalat og regningsbøffer.

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge