torsdag den 23. juni 2011

Hæklet babysweater

I går blev jeg færdig med et projekt, som har været et stykke tid undervejs. En hæklet børnesweater efter mønster fra Babyhæklet af Sys Fredens.


Eller...helt færdig er den jo ikke. Der mangler stadig en lynlås. Men farven på den er afhængig af, hvem der skal have den. Og det ved jeg ikke helt endnu.


Her kan man se maskerne (spørg mig ikke, hvad de hedder). Det ligner slet ikke hækling og det synes jeg er fedt, for jeg er egentlig ikke så stor fan af hæklet tøj. Det kan nemt komme til at se sådan lidt 70'er-agtigt ud på den dårlige måde, synes jeg.

Sweateren er hæklet i det virkelig lækre alpaca-garn, som jeg købte hos Garniture for det gavekort, jeg vandt inde hos Mette. Det er bare SUPERLÆKKERT at hækle i og jeg drømmer om at lave en cardigan til mig selv i det samme garn. Nu må vi se, om det bliver til noget.


Jeg købte jo også en 'milionærhæklenål' hos Garniture, da jeg købte garnet. Jeg er ved at være klar til at lave en anmeldelse, men den kommer i et indlæg for sig selv.

Der er lidt mere end et nøgle garn i overskud. Jeg kunne godt tænke mig, at prøve at hækle den undertrøje, der er i bogen Blødt til baby i str. 9-12 måneder, men er lidt i tvivl om, om der er nok garn til det. Nogen af jer, der har nogen erfaringer?

19 kommentarer:

 1. Den er da bare blevet så fin og lækker;)

  Kh

  SvarSlet
 2. Skøn, skøn, skøn! Glæder mig til at høre mere om hæklenålen... Er nemlig ret træt af min.

  /Maria

  SvarSlet
 3. Øj den ser lækker ud :)

  SvarSlet
 4. Hvor er den lækker. Jeg leder lige efter en cardigan til vores lillebror, men jeg synes de fleste modeller er meget pigede. Denne her bog vil jeg lige tjekke ud!
  Er der hætte bagpå?

  SvarSlet
 5. Hej Mille
  Tak skal du have :-)

  Hej Dankebaar
  Det kommer inden for den nærmeste fremtid :-)

  Tusind tak, Line :-)

  Hej Christina
  Så er denne her model oplagt vil jeg sige. Der er hætte bagpå, som får den til at se sej ud. Men man ville også godt kunne lave den uden hætten, hvis man synes, det er besværligt for baby. Det er det sikkert til de helt små, der ikke selv kan holde hovedet. Bogen koster en 50'er, så det er til at overkomme :-)

  SvarSlet
 6. Ej hvor er den blevet fin, du er for sej :) Jeg var også igang med en lysegrå men blev aldrig færdig...hmmm...kunne da godt være jeg skulle finde den frem igen og så lige tage mig sammen!:D

  SvarSlet
 7. Hej Asli - tak for opdateringen. Jeg har allerede tjekket biblioteket ud, og den er sørme "hjemme" - så tak for inspirationen:-)

  SvarSlet
 8. Hold da op hvor er den FED!! Jeg tror jeg skal have lavet sådan en til kæresten søster, som jo venter sig til november. Kan jeg købe opskriften over nettet eller hvordan??

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 9. Super lækker sweater :)


  Hilsen

  Frederik
  http://y-1.dk/

  SvarSlet
 10. Hej Jeanette
  Hvis det bliver til en dreng, vil jeg sætte en orange lynlås i ligesom du havde gjort i din. Eller måske gul. Hvis det bliver til en pige: lyserød eller lilla :-)

  Hej Christina
  Det var da så lidt :-)

  Hej Birthe
  Man kan vist låne bogen på biblioteket eller man kan købe den i boghandleren. Den koster 50 kr. Jeg vil sige, at denne her er oplagt. Og den er fin til både drenge og piger :-)

  Hej Frederik
  Tak skal du have :-)

  SvarSlet
 11. Så blev den færdig. Den er jo super lækker blød. Heldig lille baby der skal i den :-)

  SvarSlet
 12. Når jeg får et barn, må du også gerne lave sådan en til mig. Eller til mit barn, forståes... Den er jo for lækker (lækker, lækker lækker, lækker)

  SvarSlet
 13. Hej Vibeke
  Det er faktisk lidt en succesoplevelse at få den færdig. Det er første gang, jeg har hæklet noget tøj :-)

  Hej Signe
  Det er i orden! :-D

  SvarSlet
 14. Hvor er den pæn! Ville gerne eje en i voksenstørrelse:)
  Kh Puk

  SvarSlet
 15. Måske skulle du gemme den lille str. til dig selv, og så komme igang med at arbejde på sagen ;-)
  Det ville vi glæde os til her i Varde....
  Ellers ærgeligt at mine er blevet for store til den ;-) Gitte

  SvarSlet
 16. Hej Puk
  Taktak. Jeg overvejer også en til mig selv i voksenstørrelse. Men måske er det lidt for stort et projekt...jeg bruger jo ikke ligefrem ekstra small ;-)

  Hahaha Gitte! Jeg viser det til kæresten, så han kan blive helt grøn i hovedet af frygt. Hahaha.

  SvarSlet
 17. Hvor er den fin! Jeg er netop igang med den trøje, men opskriften driller mig, måske kan du hjælpe mig?! ;)
  Når jeg skal hækle venstre forstykke, hæklet jeg bare frem og tilbage(som før, men kun på 25 masker?!)
  På forhånd tak!
  Mvh Julie

  SvarSlet
 18. Den ser rigtig fin ud 😊

  Jeg har også et spørgsmål til selve opskriften. Er i gang med første ærme, men forstår ikke hvordan jeg skal lave selve udtagningen. Kan du komme med en mere forståelig forklaring end den i bogen?

  På forhånd tak 😊

  SvarSlet
 19. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge