torsdag den 30. juni 2011

Milionærhæklenålen - en anmeldelse

Da jeg købte garnet til den hæklede babysweater, købte jeg også en Clover hæklenål aka. milionærhæklenålen. Det er kun delvist sagt i spøg, for jeg synes faktisk, at det er meget at give 50 kroner for en hæklenål. Men det skal selvfølgelig også ses i lyset af, at jeg har arvet stort set alle mine andre hæklenåle.


Er den så pengene værd? Jyden i mig ville elske at sige: "Gu er den ej - de billige er lige så gode". Men det ville være løgn. Den er rigtig god. Selve nålen glider lettere på garnet end de andre nåle jeg har prøvet - og her taler jeg om både metal- og plasticnåle. Og håndtaget er rarere at holde på i længden. Også selvom jeg holder min hæklenål som en strikkepind.

Den var så gode, at jeg relativt hurtigt investerede i to mere.


Nu har jeg både testet nålene på uldgarn og akrylgarn og resultatet er det samme. Jeg kommer ikke til at gå tilbage til de gamle nåle. Det er ingen hemmelighed, at jeg har haft problemer med mine hænder og håndled pga. hækling (nonstop hækling op til forårsmarkedet). Så alt, der hjælper mig med ikke at spænde så meget i hænderne under hæklingen, er at foretrække. Og når garnet glider lettere hjælper det netop på dette.

Og så har jeg tænkt over det med prisen igen: Mine gamle hæklenåle har været min oldemors og min mors og jeg har hæklet lææænge med dem. Hvis de her holder lige så længe, så er prisen vist godt givet ud. Det kan jeg af gode grunde ikke give nogen melding på lige pt.

Når det er sagt: Skal du til at lære at hækle og er i tvivl om, om det er noget for dig? Så lad være med at gå ud og bruge hundredevis af kroner på at købe cloverhæklenåle i alle størrelser. Køb evt. en billig nål i en str. 3 eller 3,5 og prøv det. Og hvis du så bliver bidt af det, vil jeg til enhver tid - fra nu af - anbefale Clovernålene.

18 kommentarer:

 1. Ja, de er dyre! Men jeg er også glad for dem:)
  Ps. I Stof og Sy i Skanderborg koster de kun 40;)

  SvarSlet
 2. Nej, det er sørme kun 35!

  SvarSlet
 3. Jeg er helt enig! De er og bliver fantastiske. Jeg kommer heller ikke til at bruge andet fra nu af - selvom jeg har problemer med at finde dem her i byen, i hvert fald i de rigtige størrelser. Til gengæld giver jeg kun 36,50 kr for dem. :-)

  SvarSlet
 4. Jeg melder mig også på banen som fan, har selv lige købt 2 og synes allerede de er fantastiske!!
  De kan købes i stof og stil (i hvert fald i Herning..) til 35-40 kr..

  SvarSlet
 5. Jeg købte alle størrelser på ebay - kan ikke huske prisen, men de var ikke dyre - til gengæld ER de de bedste! :-) Mette

  SvarSlet
 6. Min far siger de vise ord: "Godt værktøj er det halve arbejde".

  SvarSlet
 7. Det er helt sikkert de bedste...ELSKER dem...og synes det er så billigt hvis man tænker på hvad ens kæreste kunne bruge på godt værktøj - og man har dem jo resten af livet!

  SvarSlet
 8. Hej Anne
  Supergodt at vide. Taktak :-D

  Hej Dankebaar
  Det lyder også som om, du har fundet en god forhandler :-)

  Hej Berit
  Godt tip. Jeg vil tjekke hos Stof og Stil i Roskilde :-)

  Hej Mette
  Også en god mulighed. Må lige tjekke det ud. Men hvordan med told osv.

  Hej Anne Dorte
  Så sandt som det er sagt! :-)

  Hej Jeanette
  Du har ret. Hvis de holder resten af livet - hvad brokker jeg mig så over :-D

  SvarSlet
 9. Jeg har glædet mig SÅ meget til den anmeldelse, søde Asli - især fordi jeg jo også er én af dem med lommen fulde af farmors hæklenåle!! Og du skal vide at jeg værdsætter dine meninger og må nok hellere prøve mig sådan en SATAN! ;-)
  Man skal jo ikke gå ned på udstyr, vel?!! ;-)

  Ha' en fantastisk dag og tak for test!

  Kram i massevis fra Jane

  SvarSlet
 10. Jeg elsker også mine Clover, og synes egenlig ikke det er særligt dyrt i forhold til de penge jeg smider efter garn og den slags,

  Men faktisk så skriver jeg fordi jeg kan se at der er en give away i gang (med et foto af skaldepanderne) og jeg kan ikke finde den .. piv piv

  (Fru Forstad fra Hr. Forstads comp.)

  SvarSlet
 11. Hej Jane
  Man skal aldrig gå ned på udstyr. Og det kommer du heller ikke til med denne her. Som jeg skriver ville jyden i mig have elsket at skrive det modsatte...men de er altså bedre. Hvis du læser kommentarene her, er der endda også et par tip til, hvor du kan få dem billigere :-)

  Hej Fru Forstad
  Det var mig, der havde linket forkert. Det er rettet nu, så klik på billedet og du skal finde :-)

  SvarSlet
 12. Hm, lyder som om det godt kunne være noget for mig. Jeg synes nogle gange at jeg bruger rigtig mange kræfter på de "almindelige" hæklenåle, fordi de ikke glider så godt på garnet...

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 13. De er bare guld værd især hvis man har lidt dårlige hænder :)
  KH Micha

  SvarSlet
 14. Hej Birthe
  Jeg ville bestemt mene, at de var en fordel for dig :-)

  Hej Micha
  Super at jeg ikke er den eneste, der har den oplevelse :-)

  SvarSlet
 15. Ihh, hvor det glæder mig at se alle disse positive ytringer om Clover-nålen. Jeg har lige købt én og glæder mig til at komme i gang med at hækle igen. Det er ved at være mange år siden. Den blev købt over nettet, så den er ikke landet i postkassen endnu :-)

  SvarSlet
 16. Måske skulle man oveveje at invistere i en. Hvis den er så god som du skriver, er det jo et forsøg værd

  SvarSlet
 17. Hej Merete
  Du kan godt glæde dig :-)

  Hej Henny
  Altså jeg synes i hvert fald, at den er bedre. Og jeg er naturligt skeptisk over for alt, der er blevet "hypet" og som er dyrere ;-)

  SvarSlet
 18. Choose a supplier who can deliver a high quality service as this can make or break a campaign.
  Ideally the supplier should have detailed knowledge of the USB market, relevant experience and a good reputation. Visit our site today and see what we can do for your business.Navneskilte design

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge