søndag den 6. november 2011

Jul på glas

Små 11 kilo and drog jeg ud for at indkøbe i dag til mit årlige mortensaftensarrangement, som løber af stablen på lørdag. På min vej faldt jeg over et tilbud, jeg ikke kunne modstå. Holmegaard Arabica opbevaringsglas sat voldsomt ned (de er nok ved at udgå). Ikke fordi, jeg står og mangler opbevaringsglas, men fordi de er rigtig fine til dekorationer.

Da jeg kom hjem lavede jeg to små dekorationer. Jeg ved godt, de er lidt julede, men man kan jo også lave en med en miniorkide eller husløg og mos eller noget andet fint.


Jeg har brugt: Arabica-opbevaringsglas 60 kr. pr. stk. ligenu i Bahne. Mini-tuja 12 kr. pr. stk. ligenu i Netto, som jeg har klippet roden af (man kan sikkert også bare bruge en tujagren, hvis man har et stort træ i haven). Et lille stykke oasis dyppet i vand og skåret til en pyramide, så tujaerne kan stå uden rod. Barksmulder. Kunstige svampe fra gemmerne. Hjorte fra gemmerne.

Man kan sikkert også bruge et stort hurricane-glas eller måske endda bare et stort henkogningsglas/syltetøjsglas.

8 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine og super hyggelige.

  SvarSlet
 2. Det er jeg simpelthen bare helt vild med! Enkelt og lækkert :-)

  SvarSlet
 3. Ej ja de er søde og sikke en god idé :o) Og det kan da hurtigt blive den 1 dec. Tiden flyver afsted synes jeg!

  SvarSlet
 4. Tusind tak, alle sammen. Jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste, der er med på en lille smule jul, selvom det kun er november :-)

  SvarSlet
 5. Send gerne jul på glas herover! ;)

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge