mandag den 21. november 2011

Skatte fra julemarkedet

Så er jeg tilbage i Sydhavnen og har taget hul på hverdagen igen efter det fabelagtige julemarked i Horsens i weekenden. Men stemningen lever videre her, for jeg har fået nogle rigtig fine ting med hjem - naturligvis.

Julemarkedet er jo ikke mindst forrygende, fordi man kommer så tæt på sine medudstillere. Og derfor betyder de ting, man køber, meget mere, end hvis man havde købt dem af fremmede. Jeg ved hvilken kærlighed og tid og omtanke, der er lagt i de smukke ting, fordi jeg kender, dem der har gjort det. Det er noget særligt. Og det er jeg glad for at have været en del af. (Og så har jeg jo slet ikke nævnt de ting, der ikke kan købes. Som f.eks. de gode grin, vi har fået undervejs og de mere eller mindre dybe snakke om kærlighed til familie og hækling og det der ligger ind imellem. Men jeg vil da godt benytte lejligheden til at takke den gruppe tøser, der fremover skal være kendt som Flemmings Harem: Laura, Ditte, Marija, Christina, Heidi, Tina og Anne Mette).

Nå, det var de fine sager, vi kom fra:
Fragment halskæde fra Dittes hånd.

Helle D krukke. Heldigvis kom den med mig hjem...jeg havde også fingereret ved den en hel weekend, så det kunne ikke være anderledes.

Helle D punk engle i porcelæn. Med neonstrømpebukser.

Janes historie-dukker. Jeg er vild med, at de tre små grises tøj er udsmykket med det, de bygger deres hus af. Det er sgu godt tænkt, Jane!

Ærtepose-nisser. Også fra Jane. Kan du se, at det alligevel var meget godt, at den blå var udsolgt, Jane? Der er jo ikke flere pladser på bogstaverne.

Lige et overblik, så man kan se størrelsen på nisserne. Og man kan se det skønne Yarnfreak postkort, som er for fint til gemme væk.

Apropos Yarnfreak, så gik jeg en lille smule shopamok i deres fine stand. Selvom det jo ikke er håndlavet, så er det alligevel hjerteblod for Puk og Camilla. Det kan man mærke. Den gule tiger er i øvrigt et målebånd. Sødt, ikke?

 Mønster på Foxy-bluse og kit til hæklede sukkerstokke af Laura.

Magisk bog om Magiske måneder af Helle Schjønning. Den er superlækker. Indtil videre er jeg nået til januar, fordi jeg læser den grundigt for at suge alle indtrykkene til mig. Der er lækre billeder og så er den sat så smukt op grafisk, at det er...ja, magisk.

 Her er jeg nået til. Er de ikke søde, de hellige tre avocadoer?

Sponsorgaver fra Malika og Rosa, Minimega og Pia Olsen. Laura og jeg delte jo stand, så det her er min halvdel af en sindssygt lækker goodiebag. Namnam!

Så mange lækre indtryk og oplevelser, jeg er blevet rigere. Det er næsten ikke til at forstå. Og i næste weekend går det løs igen. Der skal jeg til julemarked i Roskilde sammen med Anne og Ninna. Og jeg glæder mig.

9 kommentarer:

 1. Sikke nolge fine sager Asli!
  OG din stand så super hyggelig ud.. Men jeg tænker på, hvorfor står du ikke på som udstiller på listen på roskilde julemarked, men kun Anne og Ninna?

  Kh Julie

  SvarSlet
 2. Hej Julie
  Ja, det er underligt. De har ellers fået det at vide. Men jeg er der altså, selvom jeg ikke står på listen :-)

  SvarSlet
 3. Lækre ting du fik med dig hjem, men hvordan gik dit eget salg??
  Krukken har jeg også beundret i dit tidligere indlæg, den er super lækker :)
  Jeg bli´r nød til at tage turen til Horsens næste år....

  SvarSlet
 4. Årh, hvor er du bare dejlig, Asli! og tusind tak for de mange søde ord, både i dette indlæg og i beskeden hos mig! <3 Synes også at det føles som om vi kender hinanden ... utroligt at der kan opstå den fantastiske kemi på så kort tid!
  Glæder mig allerede til at se dig igen, og til vi får gang i nogle af de spændende ting som vi snakkede om for noget tid siden!
  ... og hvor er nisserne bare fiiiine på bogstaverne - så var det jo næsten heldigt at der manglede én! ;-)
  Tak for en fantastisk weekend, dejlige Asli!
  Og ha' en vidunderlig dag!
  Kram fra jane

  SvarSlet
 5. Super lækker halskæde du købte. Jeg er også vildt glad for min egen, hun laver bare de lækreste smykker. Resten af dine indkøb er også ret lækre ;)

  SvarSlet
 6. Hej Bine
  Det gik over al forventning med mit eget salg. Og ja, der er mange lækre ting at tage turen efter. Jeg hørte rygter om et forårsmarked i Horsens også. Spændende.

  Hej Jane
  Yay til alt! Hav en dejlig dag, Jane :-)

  Hej Julia
  Ja, den er rigtig lækker. Jeg fortryder lidt, at jeg ikke også købte den sorte variant af den samme. Men det kan være, jeg kan få fat i den på hendes Amio-shop.

  SvarSlet
 7. Hvor er der meget guf, det har været en indbringende dag :)

  SvarSlet
 8. Tak for dine søde ord, Asli. Og tror du lige jeg glæder mig til kjolen?!:)
  Kh Puk

  SvarSlet
 9. Hej Clara
  Jeg havde jo tre dage til at forelske mig i tingene. Men ja, der var meget guf :-D

  Hej Puk
  Det manglede da bare :-) Jeg sender dig en mail vedr. stof ASAP!

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge