søndag den 22. januar 2012

Mere til mændene

Nuij, jeg har haft tænkehatten på denne weekend (i hvert fald i perioder...i andre perioder har jeg haft fejrings-schprudeldrikkerhatten på og melodi grand prix-paillethatten er også blevet luftet). Jeg skulle udtænke et helt nyt hæklemønster efter ønske fra denne skønne kvinde og hendes mand. Han ville gerne have et sæt med hæklet butterfly og brystklud. Og begge dele satte gang i de små grå hos undertegnede.

Jeg er gået til og fra projektet, for det drillede mig altså lidt - ikke mindst fordi jeg er så vægelsindet, når det f.eks. kommer til farvernes rækkefølge og hvad der er pænest. Og hvordan kan jeg så få det til at passe med antallet af masker og rækker. Den slags kan jeg bruge uanede mængder af tid på at diskutere med mig selv. Meget længere tid end på selve hækleprocessen. Men nu har jeg en færdig opskrift, som duer. Så den næste jeg skal lave, bliver hurtigt færdig.

Som det fremgår er denne butterfly med vandrette striber i stedet for de lodrette i min vejledning. Farverne snyder lidt på billedet. De er pænere i virkeligheden.


Her kan man se princippet for brystkluden. Den er lavet i to dele, der er syet sammen. På den måde får begge dele retsiden fremad.

P.S. Det er ikke gået ubemærket forbi, at jeg har rundet 500 faste læsere. Wow! Og tusind tak, fordi I følger med og gør det sjovt og inspirerende at blogge. Der er en giveaway på trapperne i den anledning.

4 kommentarer:

 1. Hvor er det bare blevet et godt sæt! Håber Louise tager nogle live-billeder:)

  SvarSlet
 2. HVor ser det godt ud... Det er da blevet super godt.
  (du siger lige til hvis man kan købe en matchende brystklud til Butterfly´en i Barcelona farver ;))

  SvarSlet
 3. Hej Anne
  Tak skal du have :-) Og ja, jeg håber også på billeder.

  Hej Heidi
  Tak :-) Er det den blå og bordeaux? Jeg er løbet tør for blå, så den kan i hvert fald ikke blive helt samme farve...

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge