lørdag den 11. februar 2012

Honnør for flaget

Eller Skaldepande #12:

Skaldepande Oberst Häckel. Obersten har hejst flaget i anledningen af, at det i tirsdags var et år siden, den første skaldepande så dagens lys (hiphip hurra!).

Oberst Häckel har gråt moustache og monokel.

 Man kan selvfølgelig også se hans rang på skuldrene af ham.

Oberst Häckel vil gerne gøre honnør for flaget, mens hans arme er desværre for korte, så han nøjes med at baske lidt med armene i stedet.

Jeg er tit blevet spurgt om, hvordan jeg får ideerne til skaldepanderne. Svaret er, at det er meget forskelligt. Nogle får jeg hjælp til og udvikler sammen med venner og veninder. Andre kommer vadende ind i mit hoved fuldstændig færdige. I tilfældet med Obersten her foregik følgende association inde i mit hoved: "Det kunne i grunden være sjovt med en skaldepande med monokel. Så skal han også have gråt skæg. Måske er han militærmand? En oberst. Ligesom Oberst Hackel fra Matador....Oberst Häckel. Håhå!".

Der er længere mellem skaldepanderne nu, men der dukker med sikkerhed flere op i mit hoved. På den ene eller den anden måde. Og de kommer nok også til at finde vej ud gennem mine hænder. De gør mig sgu glade i låget allesammen, også selvom flere af dem er flyttet ud i den store verden.

15 kommentarer:

 1. Den er fantastisk. Hvor er du altså god til det pjat ;) Jeg glæder mig til at opleve fremtidige skaldepander :) VH Sanne Krøll (www.hvabehar.dk)

  SvarSlet
 2. Er vildt imponeret over din sjove og fantasifulde stil ;o)
  Jeg inspireres og smiler...

  Kh. Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne
   Jeg er glad for at kunne inspirere :-)

   Slet
 3. De er bare så sjove og flotte :)

  SvarSlet
 4. RESPEKT fra absolutte skaldepan-fan #1!
  Hvor jeg dog elsker dem!! (og dig, på sådan en krea-agtig platonisk måde!!)

  :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Jane :-) Jeg elsker sgu også dig på en helt platonisk måde...og dine kreationer på en dybfølt og passioneret måde :-D

   Slet
 5. EJ, hvor er han bare sej altså!!! ELSKER DINE SKALDEPANDER!!!!!!!!

  SvarSlet
 6. Hihi. De er altså skønne de skaldepander! Og den her er da bare ramt plet! Skøn skøn skøn! Er spændt på hvad den næste bliver

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord, Lea. Jeg kan endnu ikke sige, hvad den næste skaldepande bliver for en. Det kommer lige pludselig :-)

   Slet
 7. Yay for skaldepanderne! Hvor er han fin. Og han ligner virkelig den virkelige Oberst Hackel :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved ikke, om den virkelige Oberst Hackel har monokel. Men det har den hæklede oberst. Jeg kan godt lide monokler :-)

   Slet
 8. Har du overvejet af udgive opskrifterne på dine skaldepander ligesom du har gjort med din sure citron. Den har jeg nemlig købt ved foxandjane. Kommer du til at udgive flere opskrifter??

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge