torsdag den 2. maj 2013

Taske hæklet i Zpagetti

Sidst jeg var til strikkecafe hos Fox & Jane, blev jeg sat i arbejde. Jane gjorde reklame for en taskebund, de netop havde fået hjem, som kan bruges sammen med Zpagettigarn, og der blev straks efterlyst en opskrift, hvortil Trine friskt svarede: "Det kan Asli lige lave". Jojo. Det kunne jeg da godt.

Herunder kan I se resultatet og opskriften (og de nødvendige materialer) kan nu købes hos Fox & Jane i Ballerup. Opskriften ligger ikke på deres webshop, men de sender med garanti gerne, hvis man skriver dem en mail.

Jeg har længe gået og overvejet det der med at sælge hækleopskrifter, og jeg tror, at jeg omsider er klar til at kaste mig ud i det. Det tager dog lige lidt tid at få omsat mine interne hæklehieroglyffer til forståeligt dansk, men jeg pipper om det her, når der er mere nyt.

11 kommentarer:

 1. Den er rigtig flot. :-)
  Det kunne da godt være, at ens næste zpagetti-projekt skulle være en hæklet mulepose...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er i hvert fald et overskueligt projekt :-)

   Slet
 2. Jeg kunne godt være interesseret i at se opskriften. Synes det er en god pose, du har lavet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Rikke. Opskriften kan ses hos Fox og Jane :-)

   Slet
 3. Den er totalt sej.
  Jeg må vist også snart til at have gang i noget zpaghetti garn.
  Overvejer et projekt med nyt indtræk til en bladholder .. mon ikke det kan bruges der ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm...måske kan det bruges til det...Men det kan jo godt give sig lidt. Eller noget af det giver sig. Andet er helt uden stræk. Men den gode ting ved det er, at det går lynhurtigt at lave ting i Zpagetti :-)

   Slet
 4. Rigtig fine farver er det også!

  SvarSlet
 5. Den er rigtig fin - og jeg er helt sikker på, du sagtens kan sælge dine opskrifter, du har nogle vildt skønne ideer :-)
  Bare klø på - begge "tomler" op herfra :-)))))))))

  SvarSlet
 6. Hej, nogle som sidder inde med opskriften? er meget interesseret i at lave tasken, men kan ikke finde opskriften på Fox og Jane.

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge