tirsdag den 24. december 2013

Julekort fra frøkenen og baronen 2013

Med et par billeder af årets juletræ vil jeg gerne ønske dig, som læser med her en rigtig, rigtig glædelig jul. Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at sige TAK for 2013, det har i sandhed været et dejligt år.

For mit vedkommende begyndte året med en dejlig rejse til New York sammen med Anne, hvor vi rigtig nørdede igennem med masser af stof- og garnbutikker, og selvfølgelig også en masse andet shopping. I april blev jeg 30 - og det var jeg i første omgang temmelig kriseramt over. Men så besluttede jeg, at der kun var en vej ud af den krise: Det skulle fejres væk. Derfor udnævnte jeg mit 30. år til jubelår efter devicen "fake it 'till you make it"....og 14 dage senere mødte jeg min skønne der Mann. Hvad er oddsene lige for det? Jeg føler mig helt utrolig heldig og lykkelig.

I 2013 kom bloggen kom på Bloglovin, hvor den har rundet 1000 tilmeldte læsere og jeg kom i Hendes verden, hvor jeg fortalte lidt om at være blogger. Jeg "udgav" min første hækleopskrift ude hos Trine og Jane, og jeg tør godt at love, at der kommer flere i 2014, ligesom der også kommer flere hækleskoler. Både i Ballerup og andre steder i landet - mere om den del senere.

Jubelåret fortsætter ind i 2014, og jeg ser allerede frem til alle de spændende ting, der skal ske i det nye år. Både hjemme og i cyperspace. Bl.a. står bloggen overfor at blive flermediel - det vender jeg også tilbage til, når der er kommet lidt flere detaljer på plads.

Så kære du, tak for i år! Og hav en rigtig god jul med dine kære.

Kærlig hilsen,
Asli
og frøkenen og baronen13 kommentarer:

 1. Tak og glædelig jul til dig Asli.
  En fornøjelse at læse med her hos dig, glæder mig til mere i 2014 ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have, Gry. Jeg håber også, I har haft en dejlig jul :-)

   Slet
 2. Hej Asli. Sikken et jubelår - og fantastisk at man bare kan bestemme sig for, at sådan skal det være . Det vigtige er ikke hvordan man har det, men hvordan man ta'r det - eller noget i den stil. Fedt.
  Også rigtig glædelig jul til dig og dine :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nok ikke altid, man kan beslutte sig for det, men i dette tilfælde virkede det. Manden hjalp nok lidt til :-) Jeg håber, I har haft en dejlig jul, Mona. Og tak fordi du altid er så sød til at kommentere herinde :-)

   Slet
 3. Lyder som et ret fantastisk år, håber det nye bringer lige så meget lykke :-)
  Rigtig glædelig jul til dig og din familie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været det dejligste år! :-) Og tak, i lige måde.

   Slet
 4. Glædelig jul til dig fra en garnglad læser. :)

  SvarSlet
 5. Glædelig Jul & et dejligt Nytår:-) fra en trofast læser af din blog:-)))

  SvarSlet
 6. Og et forsinket ønske om en glædelig jul til dig og så lige et hurtigt godt nytår. ;-) Det lyder jo virkelig som et herligt år for dig, og mon ikke 2014 nok skal bringe mere?

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge