mandag den 2. december 2013

Adventsgaver 2013

Nogen siger, man er voksen, når man bliver 30, men det er i hvert fald (heldigvis) løgn! Se bare her:Nissen har været her med adventgaver til der Mann og jeg. Hurra! Jeg bliver altid barnligt lykkelig over pakker og overraskelser, og et ekstraplus ved de her er, at de kan stå og se smukke ud, indtil de skal pakkes op. Nissen har nemlig igen i år outsourcet indpakningen til min mor, og det har hun i den grad tjek på.

I øvrigt havde jeg også planer om en adventskalender på bloggen med ugentlige giveaways, men der er jo SÅ mange fine adventsgiveaways derude i Blogland, så jeg gemmer lige min til en kold og grå januar i stedet.

17 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt med pakkekalender. Sådan en bliver man aldrig for gammel til. Ikke engang når man når 30 +++ ;o)
  Og nu har vi lidt at se frem til i mørke, kolde januar :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig. Det holder jeg i hvert fald også på :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Jeg glæder mig også ret meget til at dele ud ;-)

   Slet
 3. Sikke flot indpakning din mor har lavet. kan se hun er faldet over de samme ruller gavepapir fra Panduro som mig. De er altid super lækkert med gaver, vi får også adventsgaver herhjemme fra begge sider af familen. Skønt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også fint. Og det kan ellers godt være lidt svært at finde noget gavepapir til mænd, synes jeg. Eller også er det bare fordi, jeg altid falder for det blomstrede og så står og tænker "Ej!", når jeg skal pakke gaver til mænd ind ;-)

   Slet
 4. Dejlige smukke indpakninger.... I min lille familie på 5, i alderen fra 15 til 45 , får vi også adventsgaver, og det er så hyggeligt... :-)

  SvarSlet
 5. Man bliver ALDRIG for gammel til advents/pakkekalender, hvis du spørger mig! Min mor stoppede dog med pakkekalenderen da jeg var blevet 30. Men nu er jeg ved at opbygge en tradition med mine egne børn. Hvor er det hyggeligt :-)
  Rigtig god fornøjelse med jeres flotte gaver og glædelig december :-)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Den melding har min nisse heldigvis ikke fået! ;-)

   Slet
 6. Smukke smukke gaver der sikkert gemme dejlige ting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den første var en stegepande! :-D Det manglede jeg faktisk.

   Slet
 7. Ajjj mega heldige jer:) også fint at se på

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge