onsdag den 30. maj 2012

Kvinde med (meget tynde) pinde


Efter grundig overvejelse er jeg gået i gang med de tynde pinde. Og det er altså de heeelt tynde på 2,5 mm. Men jeg er blevet lovet, at jeg bliver gladest for det i længden, og at det ikke er så meget værre at strikke med dem end 3 mm-pindene. Jeg er tilbøjelig til at være enig - dog har jeg droppet ideen om at strikke en hel cardigan i mønster. Så det bliver striber....og det er jo også en slags mønster.

Farverne er plantefarver fra Louise, og dem er jeg stadig helt forelsket i. Jeg har allerede døbt modellen her "Sorbet" - ligner det ikke meget godt? Jeg håber, håber, håber, at det lykkes at få de to mønstre stykket sammen til den oversize cardigan, jeg har i tankerne. Undervejs noterer jeg opskriften, og hvis det bliver godt, vil jeg debutere med min første strikkeopskrift her på bloggen. Men altså.....nu skal jeg jo lige være færdig først, og som du kan se, er jeg ikke så langt endnu.

21 kommentarer:

 1. Smukke farver! Glæder mig til at se resultatet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at processen er lidt mere fremskreden, så man kan få et bedre indtryk af helheden :-)

   Slet
 2. Hvor smukt og lækkert det ser ud!

  SvarSlet
 3. Ihh du er bare for vild!!! Glæder mig til at se det :)

  SvarSlet
 4. Den er for lækker i de farver, og samtidig syntes jeg også det var godt du droppede mønsteret og i stedet går for striber :-)

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Jeg tror også, det bliver fint. Farverne gør det ud for spræl og så er det nok meget godt, at mønsteret er lidt mere roligt :-)

   Slet
 5. Svar
  1. Tak, Katrine. Og tak for rådgivning :-)

   Slet
 6. Hurra - hvor bliver det godt Asli! Tror virkelig at du bliver glad for den lille tynde pind - syntes nu faktisk at du allerede er kommet ret så langt. Vent du bare, den ene stribe tager den næste...og så på rundpind.
  Jeg syntes at sorbet er et fortrinligt navn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for opmuntring :-D Jeg tror også, det bliver godt. Og jeg kan godt fornemme det der med, at man liiiiiige kan tage en stribe til. Det er fedt.

   Slet
 7. Hvor blir det spændende,puha har slet ikke mod på det. Sidst jeg Strikkede var på pind 20. Ha en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha. Jeg ved ikke, om jeg kunne strikke med SÅ store pinde. Hvad strikkede du dog med dem? - Måske er jeg virkelig fantasiforladt, men jeg kan ikke komme i tanker om, hvad det kunne være :-)

   Slet
 8. Den bliver fantastisk! Præcis som jeg foretrak det, da du spurgte! Striber er cool!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber og tror, det bliver godt :-)

   Slet
 9. Åh, det bliver så fint!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh! Jeg håber det også. Og jeg er fortrøstningsfuld :-)

   Slet
 10. Jeg er sikker på det bliver godt! Lækre farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Det er SÅ lækre farver. Mmm!

   Slet
 11. Ligner lidt starten på et stykke vandmelon. Eller måske bare en spist en af slagsen. Håber på et mckluud-møde snart :)

  Kram fra Camilla

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge