torsdag den 18. april 2013

Et krea-hverdagsdilemma

Efter at have afsluttet diverse småprojekter, står jeg i et af de der dilemmaer, som den kreative hverdag indimellem byder på:

Skal jeg give den en skalle med evighedsprojektet - den flaskegrønne alpaca-cardigan...

...eller skal jeg starte et nyt projekt op fra den nyindkøbte bog?

Altså jeg tror egentlig godt, jeg ved, hvilket projekt, der ender med at vinde. Så spørgsmålet er nok mere hvilke pulsvarmere, jeg skal strikke...

Bogen koster en flad 50'er og der er virkelig mange fine modeller i. Jeg har købt min her.

12 kommentarer:

 1. Ej den der flaskegrønne cardigan bliver da tæske flot, fortsæt med den!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber, den bliver flot. Det tager i hvert fald lang tid :-)

   Slet
 2. Haha - kender dilemmaet alt for godt! Jeg har også et par evighedsprojekter kørende (=broderi), men har vi ikke allesammen det?! Jeg laver nogle gange en regel med mig selv om, at jeg skal brodere lidt hver dag. Så sker der alligevel lidt.

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret. Det er den rigtige tilgang. Jeg vil forsøge mig med den :-)

   Slet
 3. Altså jeg stemmer jo også for en skalle(pande) til den flaskegrønne!! Det er SÅ fin en farve - glæder mig til at se resultatet... I øvrigt - hvordan går det med stribeprojektet i den lyserøde/karry? UH jeg er sikker på, at den ender som verdens smukkeste sweater! Jeg HEPPER på dig!Og kan slet ikke vente med at se resultatet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, den ligger også og venter på bedre tider. Men den SKAL også være færdig. For jeg er nemlig også ret sikker på, at den bliver superflot :-)

   Slet
 4. Ha ha, lige når det kommer til den slags evighedsprojekter, så har jeg ikke så meget karakter som de øvrige kan jeg se. Jeg tænkte straks PULSVARMERE, og det uden at blinke. Måske derfor min Forbrydelsen sweater kun er 30 cm. lang, SUK! Men pulsvarmere ER altså er genial ting, selvom jeg nu tror på, at foråret denne gang er kommet for at blive, og det forhåbentlig ikke er pulsvarmere det skal bruges i stor stil det næste stykke tid - hope so!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi. Jeg har også meget lidt karakter i virkeligheden. Derfor er det netop et evighedsprojekt. Men nu giver jeg den en skalle. Og jeg skal også nok nå nogle pulsvarmere, for jeg har næsten lyst til at strikke alle modellerne i bogen.

   Slet

Topscorere den seneste uge