lørdag den 27. april 2013

#Jørn Hjorting

Under mit besøg hos mine forældre i Varde gjorde jeg et genbrugskup af de helt store. Faktisk tror jeg næsten, at jeg bliver nødt til at indstille min karriere som genbrugsgennemtrawler nu...det har lissom peaket med det her fund:

En Jørn Hjorting-platte! Ej, men hvor heldig har man lov at være? På den anden side så er det også den slags fund, som bare giver mig lyst til at finde endnu flere sjove ting. Og så gør det mig også altid lidt nysgerrig: Hvilke andre radiofavorit-platter findes der? Gad vidst om de evt. andre platter også er blå? Er der basis for en samling her? Det tror jeg nok!

Jeg breakede nyheden om fundet først ovre på Instagram. Hvis man har lyst til at følge lidt mere med i, hvad jeg går og laver, når jeg ikke lige strikker, så hedder jeg aslisorup derinde.

12 kommentarer:

 1. Så bliver det ikke større ......... årets fund simpelthen ;-)

  SvarSlet
 2. Svar
  1. Ikke mindst pga. farven ;-)

   Slet
  2. Ja, farven er faktisk smuk. Det var kærlighed ved første blik.

   Slet
 3. så mangler du bare en hopla nål, og finder du den bliver jeg DYBT misundelig!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha. SÅ indstiller jeg loppekarrieren. Det ville være det ultimative fund! :-)

   Slet
 4. Hahahahaha..that's all i got to say about that!

  SvarSlet
 5. Altså "min" marskandiser havde en hængende da jeg var der forleden. Så den kun ud af øjenkrogen og mener den var grøn... Ved ikke hvem der var på. Men jeg kan godt overtales til at gå hen og kigge. (Måske har han igen noget jeg ikke kan undvære - bum bum bum...)

  Hehe Jørn Hjorting bor i mit gamle Hood. Afleverede reklamer hos ham i 3 år da jeg var 12-14 år, og var for nyligt til begravelse, hvor han også var til stede. OG min veninde er venner med hans søn og svigerdatter. Halløj hvor jeg svinger ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Whaaaat? Det er da næsten for godt til at være sandt. Hvis du alligevel skal derind, må du meget gerne tjekke - også prisen.

   Og rimelig cool nabo alligevel. Bare det var mig :-)

   Slet

Topscorere den seneste uge