fredag den 11. april 2014

Gittes fine flodheste

Herhjemme går alt stadig op i hus og flytning. Jeg har ikke strikket eller hæklet i 1½ måned - siger og skriver 1½ måned! Nu hvor det værste rysten på hænderne og delirium har lagt sig, kan jeg i stedet glæde mig over, at andre har gang i garnet stadigvæk. F.eks. fik jeg en mail fra Gitte, som har købt min opskrift på Vivi og Vincent hos Fox og Jane og videreudviklet på den. Hvor blev jeg bare glad for den mail!

Her kan I se Gittes flodheste:

Fra højre mod venstre er det Frk. Viola, hendes søster Beate, deres lillebror Pelle og deres fætter Filip.

De har hver deres fine lille historie, og det er lige efter mit hjerte. F.eks. Beates historie: "Så kom Beate, Violas søster på besøg. Og det er da dejligt at se hvor glade de to søstre er for hinanden. Men personligt finder jeg nu Beate en kende anstrengende: een ting er at hun går til ballet hver torsdag, fint nok, men at hun ikke kan gå i andet end tylskørt og balletsko fordi hun " som udøvende kunstner altid må have mulighed for at øve sig", det er måske lige i overkanten?! Og så har jeg allerede fjorten gange hørt hende fortælle "at Daisy ofte kigger forbi og øver med kompagniet!" Nå, Viola er glad og så må vi andre bære over....".

Tak for mailen, Gitte!

Og hvis du også vil hækle flodheste, kan opskriften findes HER. Husk, at opskriften altså kun er på Vivi og Vincent, men du er mere end velkommen til selv finde på flere flodheste ud fra den.

15 kommentarer:

 1. De er da viiiiiiildt fine, de små flodheste. :-))
  Må da være hyggeligt at se, hvordan andre fortolker det, man selv har fundet på? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er simpelthen så superhyggeligt! :-)

   Slet
 2. Hvor er de da bare skønne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er helt pjattet med dem :-)

   Slet
 3. De er simpelthen bare så fine. Skal lige have lidt mere styr på hækleriet inden jeg tør kaste mig over dem, men de er på listen over det jeg gerne vil prøve kræfter med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er godt at have en krea-to-do-liste liggende. Jeg har også en meget lang liste :-)

   Slet
 4. Hvor er de bare herlige ! og sikken sød historie :o)

  SvarSlet
 5. De er noget så bedårende.
  - Og den tilhørende historie er henrivende.
  :-)

  SvarSlet
 6. Kæft hvor er den dejlig, den der fisker! Og ekstra fabelagtigt med historier til. Der er jo klart potentiale til at udvikle flodhestene (hvis man altså var sådan en, som kunne hækle). Jeg ser en hel familie ala skaldepanderne for mig. Jeg kunne forestille mig en flodhest med regntøj og sydvest måske? Men kan nok ikke komme i tanke om noget, som er bedre end de der waders :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Gitte er jo allerede godt på vej til en hel familie. Det er rigtig fint :-) Og waders trumfer næsten alt!

   Slet
 7. Hej, meget fine flodheste - kan det lade sig gøre at købe opskriften uden garn. Jeg har ca 100 nøgler bommuldsgarn liggende - så behøver ikke lige at tilkøbe flere

  mvh Mariann

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge