fredag den 4. april 2014

Andelslejlighed til salg

Som jeg var inde på i forrige indlæg, skal min andelslejlighed sælges. Her kommer lidt fakta om den og billeder, som du er mere end velkommen til at dele med alle interesserede.

Først nogle billeder:
Nogle fakta om lejligheden:

Beliggenhed: København SV. Nærmere betegnet Johan Kellers Vej. Det er lige ved Sydhavn Station (under 5 minutter på gåben). Jeg har gennem mine 10 år i Sydhavnen forsøgt at hype adressen som Ydre Vesterbro. Det er selvfølgelig for sjov, men der er nu alligevel lidt sandhed i det. Der er nemlig kun 6-7 minutter på cykel til Enghave Plads. Dvs. man får mulighed for at nyde byens liv, men har samtidig mulighed for at trække sig tilbage til fred og ro. Lige rundt om hjørnet ligger Vestre Kirkegård og Søndermarken med store grønne områder. Carlsbergområdet giver spændende kulturelle tilbud i gåafstand.

Om lejligheden: 54 kvm. 2 værelser, køkken og bad samt stor altan på 4x1½ m. God rumfordeling og godt lysindfald. Lejligheden har nyere køkken og bad og er generelt i superfin stand. Ejendommen er en stor og velfungerende andelsforening med god økonomi. Bygningen er løbende vedligeholdt, og vi har i de 10 år, jeg har boet her fået skiftet tag, vinduer, faldstammer og vandrør. Og facaden og varmecentralen er desuden blevet renoveret. Dvs. de store vedligeholdelsesposter er klaret, og endda uden at huslejen er blevet skyhøj. Fire opgange nede ad gaden findes foreningens vaskeri. Til lejligheden hører desuden et stort kælderrum og et loftsrum. Der er en fin, grøn gård med fællesarealer. Endvidere cykelkælder, og gratis bilparkering.

Pris: 650.000

Boligafgift: ca. 3300 pr. måned. Det er inkl. varme og afdrag på altanlån.

Det lyder så hult, når man beskriver lejligheden så nøgternt. Sandheden er - udover ovenstående fakta - at den er et hjem. Min base gennem 10 år. Måske kender du en, der mangler et hjem i København? I så fald finder man efter min bedste overbevisning ikke bedre sted. Andelsforeningen tillader i øvrigt forældrekøb, hvilket er lidt et særsyn blandt andelsforeninger.

Hvis du vil høre nærmere, kan du skrive til min mail aslisorup@gmail.com.

13 kommentarer:

 1. Hvor ville jeg ønske det var lige nu jeg kunne flytte til Kbh - så ville jeg have slået til ! det lyder som et scoop ! Øv - dårlig timing. Men held og lykke med at få solgt :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Mona. Jeg tror, at det nok skal gå :-)

   Slet
 2. Det er virkelig en fin lejlighed, men desværre lidt for dyr for os samlet set. :(

  SvarSlet
 3. Rigtig fin lejlighed :) Er vild med løsningen kontor / seng i ét :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den har jeg også været rigtig glad for :-)

   Slet
 4. Åh..det er en skøn lejlighed. Kan dog ikke lige overskue, hvordan jeg hurtigt skulle kunne sælge mit hus og koge mit , igennem mange år samlede, indbo, ned til at kunne være på 54 m2. Det ville ellers være skønt at bo i byen. Jeg vil intensivere min oprydning og tømning af loftet, så om ikke andet har du boostet mine gode intentioner. Jeg har delt på min facebook. God søndag, og god vind med det nye hus. Charlotte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå! Det ville jeg heller ikke kunne bare sådan. Men tusind tak, fordi du har delt :-)

   Slet
 5. Hej Asli, en af mine venner har anbefalet at kigge på din side med din lejlighed, jeg står for at skal til at studere efter sommer og mangler derfor et sted at bo. Er det en fast pris, eller er du til at handle med?? Jeg bor I Esbjerg, og ja jyder "prutter" jo om prisen :-)
  Hilsen Tue S.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tue
   Jeg er selv fra Varde, så jeg kender alt til at prutte om prisen. Men en anden ting, vi vestjyder er gode til, er at se, hvornår vi har en god handel. Og det mener jeg selv, jeg har her. Der kommer en mægler på lejligheden senest i næste uge, men hvis jeg kan spare den udgift væk, kan det jo være, vi kan handle lidt om det. Send mig evt. en mail på aslisorup@gmail.com :-)

   Slet
 6. Der er et vildt dejligt område. Jeg bor selv på Johan Kellers vej og elsker at bo der. jeg er især glad for vestre kirkegård som ligger lige ved siden af, og som er et dejligt grønt område, hvor man både kan løbe og gå tur (der er 3 km rundt). (du skal huske at skrive om kirkegården ;) )

  SvarSlet
 7. Yes! Finally sommeone writes about canon eos rebel t3i price in hong kong.


  Also visit my blog post; canon cameera ()

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge