torsdag den 18. november 2010

Odense here I come

...eller det gør jeg megatidligt i morgen i hvert fald. Jeg tager toget fra København kl. 6.00 og møder mine forældre i Odense kl. 7.30, og så skal vi ind og stille op til marked. Det er kulminationen af efterhånden et par måneders arbejde og det bliver simpelthen så hyggeligt. Ikke mindst at møde andre bloggere for første gang. Jeg håber, at I vil hilse på, hvis I kommer forbi.

Ude i den virkelige verden har det været et par hårde dage. Der er sket en kæmpeomrokering på mit arbejde, som ikke mindst får store konsekvenser for mig - og det har kostet både tårer og tænders gnidsel det sidste par døgn. Og det er ikke mindst derfor, at jeg ser frem til en weekend i kreativitetens og positivitetens tegn. Jeg kommer i hvert fald med positivt og åbent sind på trods af de sidste par dages strabadser.

P.S. Blogdogmer er jo til for at blive brudt (engang imellem, som når der f.eks. er panik på jobbet) og derfor er der ikke noget billede på dette indlæg. Men du kan se billeder af og læse mere om de ting, jeg har med på marked her.

2 kommentarer:

  1. Føj, det er dælme tidligt du skal med det tog! Jeg har sat min bod op i dag, så jeg kommer først ved 9.30 tiden. Jeg glæder mig til vi ses :-)

    SvarSlet
  2. Hej Britta
    Jeg er heldigvis vant til det. Jeg plejer at møde på arbejde kl. 5. Men det er alligevel lidt hårdt på det, der jo egentlig skulle være en slags fridag.
    Jeg glæder mig også til vi ses :-)

    SvarSlet

Topscorere den seneste uge