mandag den 8. november 2010

Prisskilte eller visitkort

Jeg har syet som en gal de sidste tre dage for at få vanterne færdige til marked. Og nu tør jeg godt at sige, at de bliver færdige i morgen, hvilket endda er 3 dage før min plan. Utroligt! Så er der jo stadig over en uge til marked. Hvad skal jeg dog bruge al den tid på? Hmm...mon ikke jeg finder på noget...

En anden ting, jeg også har rodet lidt med, er præsentationen af min stand og mine kreationer. Det er vigtigt, at begge dele præsenterer sig flot, synes jeg, og derfor kommer jeg også til at bruge noget af tiden inden markedet på at få helt tjek på det. Indtil videre har jeg lavet mine egne skilte til mine kreationer:


Jeg har tegnet manillakort i to forskellige størrelser af på det neonfarvede karton fra Tyskland. Og så har jeg klistret mine logolabels på. De bliver sat fast med hvid bomuldssejlgarn og små farvede sikkerhedsnåle fra Panduro. Jeg tror, det bliver flot. Jeg laver også nogle visitkort efter samme princip.

Hvad angår selve standen, så har jeg flere ting på tapetet, men en af de ting, der er færdige er en stumtjener, hvorpå børnetøjet skal hænge. Jeg fandt den i en genbrugsforretning i Esbjerg og min far har efterfølgende været så sød at male den i en flot orange farve. Det her marked er blevet et rigtigt familieprojekt. Så hyggeligt!

2 kommentarer:

 1. De er flotte!

  Jeg håber at mine når at komme fra Vistaprint inden markedet. Men det skulle de nu gøre ifølge deres plan :-)

  Jeg har også sat Jannik igang med træ og sav - og maling. Det er nu rart at der er nogen til at udføre nogle af de ideer man får ;-)

  SvarSlet
 2. Hej Britta
  Tak skal du have :-)
  Jeg håber også, at dine kort når at komme inden markedet. Ellers må du i gang med printeren selv. Men jeg kan godt se, at det selvfølgelig er noget nemmere at købe dem færdige. Jeg overvejede det også, men så valgte jeg at spare på det punkt. Men det kan være, jeg skal have lavet nogle senere.

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge