tirsdag den 30. november 2010

En (kold) verden udenfor
Drabelig udsigt fra min stue i weekenden.

Jeg ville egentlig have vist jer, at nissen har været forbi, men så gik mit gode kamera kaput inden jeg fik taget billeder. Jeg skyndte mig ind i butikken med det med håb om, at deres ekspert kunne lave det. Det kunne han ikke, så det skulle sendes ind. De spår, at det tager ca. 14 - F-J-O-R-T-E-N! dage, inden det er klart igen. Jeg var lige ved at få en nedsmeltning trods kulden udenfor. Jeg bruger jo mit elskede kamera hver dag! Æv, nogle gange er det bare som om hverdagen ikke vil samarbejde...

5 kommentarer:

 1. Øv for den med kameraet! Men drabelige istapper er det godt nok. Man skal altså også lige se sig for. Der er mange steder på fortovet hvor man ser isklumper fra tappene. Ville nødig have sådan en i hovedet!

  SvarSlet
 2. Jeg er enig med Anne, det er med at gå yderst på fortovet! Surt med dit kamera :-(

  SvarSlet
 3. Hej begge to
  Ja, det ser helt vanvittigt ud. Jeg tror, de længste af dem er 60 cm. lange. Det er altså ikke for sjov, hvis man får sådan en i hovedet. Så jeg holder også øje med, hvad der evt. kan falde ned fra oven. Men man skal jo også holde øje, med at man ikke glider. Det giver lidt spænding i hverdagen for tiden :-)

  Mht. kamera, så er det rigtig, rigtig træls og jeg var helt slået ud af det. Jeg så lige for mig, at jeg ikke kunne tage billeder til bloggen i 14 dage. Men nu har mine søde underboer tilbudt mig at låne deres gode kamera. Så humøret er bedre nu.

  SvarSlet
 4. Nå det var godt. Der skal vel dokumentation til på søndag ;)

  SvarSlet
 5. Hej Anne
  Ja, det var rigtig fedt, at jeg måtte låne deres. For der er jo 1000 ting at dokumentere i december. Ikke mindst vores lille træf på søndag :-)

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge