lørdag den 13. juli 2013

Min Marapytta-jakke

I går blev jeg endelig, endelig, endelig færdig med min Marapytta-jakke, som jeg påbegyndte, da jeg var på workshop hos Line i maj måned. Jeg kunne nok godt have gjort den færdig før, men jeg havde behov for fuld koncentration til de sidste detaljer, og så tager det bare længere tid. Men nu er den færdig, og jeg er (pisse)stolt af den. Jaja, der er plads til forbedringer, men dem tager jeg på den næste quiltede jakke - for der kommer flere, det er jeg sikker på!

Her kan I se det færdige resultat - jeg må lige arbejde på at få taget nogle billeder af den på...Alle materialerne er købt i New York, da jeg var derovre med Anne i marts.

Jakken har allerede været i brug i aftes og jeg kan mærke, at vi bliver glade for hinanden.

16 kommentarer:

 1. Detaljerne er godt nok også flot lavet, det kan du godt være stolt af!

  SvarSlet
 2. Den er superfin, stofvalget er anderledes på den gode måde. Det er så fantastisk at se hvor dygtige de, der syer hos Line bliver. Tillykke med jakken!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var ikke sikker på, at de småblomstrede modeller ville klæde mig. Derfor valgte jeg det her stof i stedet, selvom det er lidt kraftigere i kvaliteten end liberty'en.

   Slet
 3. Wauw hvor er den blevet lækker og sikke fint stof. Den kan du bestemt godt være stolt af. De jakker er helt uundværlige, jeg har også syet nogle stykker efterhånden. Jeg er vild med den nye lynlåslommer.

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Som sagt kommer der helt sikkert også flere fra min hånd :-)

   Slet
 4. Ih så blev den færdig, super flot! Du kan bestemt være stolt :)

  SvarSlet
 5. Den er rigtig fed! lækkert stof! Den kan du være rigtig stolt af!

  SvarSlet
 6. Rigtig rigtig flot :) Virkelig flot stof, og lækre deltajer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan selvfølgelig se en masse småfejl, men jeg tænker også, at det er okay, at der er plads til forbedringer til næste gang :-)

   Slet
 7. Rigtig rigtig flot, du kan sagtens være stolt af det håndværk. Lækkert stof!
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
 8. Hvor er den blevet fin. Glæder mig til at se den live!

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge