lørdag den 20. juli 2013

Tilbage til tegnebrættet

Du kender sikkert godt det der med, at man får en fantastisk ide, som stik imod forventning bare IKKE fungerer i praksis. Det sker i hvert fald jævnligt for mig. F.eks. fik jeg den ide, at jeg ville hækle et filethæklet fluegardin til campingvognen med gamle flakoner sat ind i. Inde i mit hoved så det noget så yndigt ud men resultatet, der røg af hæklenålen blev klumpet og trak skævt og så bare helt forkert ud. Så nu må jeg tilbage til tegnebrættet....jeg tror, jeg har en ny plan på bedding, som også involverer de gamle flakoner. Jeg håber, den kommer til at fungere bedre end den første.

Her kan du se et lille udsnit af det mislykkede projekt:

Hvornår har du sidst fået en mislykket ide? Hvad gik det ud på? Og kunne det reddes?

12 kommentarer:

 1. Aaaaarrrrhhh... helt mislykket er det nu ikke - synes, ideen er rigtig god - men jeg kan godt se, at det er svært at f å i facon. På Pinterest har jeg fundet nogle ideer med flakoner, der i blandt et gardin lavet udelukkende af flakoner, det er rigtig fint.
  http://pinterest.com/ylvalishule/melleml%C3%A6gsservietter/...
  Og ja, jeg har lavet utallige kiksede ting - seneste en cardigan, som ikke en gang min svigermor kan redde, og det siger ellers ikke så lidt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har heller ikke droppet ideen om flakonerne. De kommer bare til at indgå på en lidt anden måde. Det er nogle fine ideer, du har fundet - det er ikke så underligt, at det efterhånden er ret svært at få fat i gamle flakoner :-)

   Slet
 2. Jeg synes det er en superfint idé, men kan godt se at det er lidt svært at få til at fungere i praksis. Jeg får idéer hver dag, men det er langt fra de færreste jeg får testet i praksis. I mit næste liv, vil jeg bare være super effektiv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha. Jeg får også kun testet en brøkdel i det virkelige liv. Derfor er det så meget desto mere frustrerende, når de flopper :-)

   Slet
 3. Jeg må sige, at jeg og finder ideen rigtig god! Kan godt se, det trækker lidt, men er det ikke også noget med farveforskellen mellem nyt og gammelt? I hvert fald, fed ide at bruge de gamle flakoner!
  Selv har jeg gang i et totalt mislykket tæppe af gamle stofrester...som jeg har beskrevet på min blog. Det ser frygteligt ud, og jeg har lige pt. droppet det, men jeg VIL alt lave et eller andet ud af de strimler af børnenes t-shirts!

  SvarSlet
  Svar
  1. Flakonerne kommer til at indgå på en eller anden måde, men jeg kommer ikke til at hækle gardinerne selv - det er simpelhen for svært at holde det, så det ikke trækker skævt.

   Mht. restetæppet på din blog. Kan det være fordi strimlerne er for brede? Jeg synes, at det allerbredeste zpagetti arter sig underligt, når man hækler med det. Det samme må gøre sig gældende her :-)

   Slet
 4. Det er da en supergod ide. En gode måde at genanvende gamle flakoner. Du finder garanteret løsningen på at det trækker skævt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, jeg har udtænkt en ny og bedre løsning. Men nu må vi se ;-)

   Slet
 5. Har haft massere af ideer der er mislykkedes, men har lykkeligt glemt dem:)
  Jeg har lavet ngen gardiner til min stue, hvor jeg har taget et beige/hvidt gardin og så syet flakonerne, og stykker fra nogen gardiner, på ude i kanten. synes selv det ser ret godt ud.
  Du kan se det nogenlunde her : http://www.oklyous.dk/2013/01/just-now_31.html.
  Håber du finder på et perfekt projekt med flakonerne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det er helt klart vejen frem bare at lægge det bag sig. Det har jeg også tænkt mig. Men lige i situationen er det topfrustrerende. Det er nogle fine gardiner, du har fået lavet. Men jeg har slet ikke så mange flakoner, så jeg bliver nødt til at hitte på noget andet :-)

   Slet
 6. Hvad med at presse det? Kan det så ikke rette sig.....
  Du skal bare et lille smut til Jylland, der er jeg på jagt og der er altså mange tilbage, glæder mig til at se dit gardin nåe der er færdigt.
  god ferie når du kommer så langt;0))

  SvarSlet
 7. "I gamle dage" stivede min mor sine flakoner med en blanding af kartoffelmel og vand (tror jeg nok..) og så blev det sat fast med knappenåle til strygebrædtet mens det tørrede. Kunne det afhjælpe problemet med, at det hele trækker?

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge