mandag den 8. juli 2013

Nye loppekup

Ååååh Vestjylland, du kan stadig det der med loppemarkederne, og jeg elsker dig for det!

Jeg tilbragte weekenden i Varde hos mine forældre, og vi var en tur til loppemarked i Henne. Det er ikke så stort et marked, men der er næsten altid fine ting at finde til billige penge, fordi der er en del private (læs: ikke-professionelle) sælgere.

Her er et uddrag af mine køb - weekendens absolut fineste køb var det mintgrønne campingbord. Jeg har aldrig set sådan en dobbeltmodel før, men det skal nok blive praktisk. Og så er farven bare smuk.

Jeg ved ikke helt med den der kobber-trend, der raser i øjeblikket. Måske er den ved at hale ind på mig - foreløbigt prøver jeg den lige af med en enkelt lille ramme. Og så gryden, men den er til campingvognen.

Lidt til campingvognens entertainment center. Et meget gammelt ludospil og et æselspil.

 En lille festlig sukkertyv til hjemme.

En krokopræget skind-clutch.

Weekendens skønne sommervejr og de nyindkøbte lopper får selvfølgelig campisten i mig til at hoppe rundt i spændt forventning...men jeg må desværre vente et stykke tid endnu, før det bliver tid til at komme ud på de danske landeveje med mit lille retro-eksil. Så indtil da må jeg nøjes med forventningens glæde.

13 kommentarer:

 1. Hvor er du heldig. Jeg ønsker mig så meget et gammelt campingbord. Det er da den smukkeste farve :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg føler mig meget heldig. Tænk, at man kan få det sådan over et bord... ;-)

   Slet
 2. Æselspillet! Åh, barndomsminder fra min mormor og morfars stue, hvor vi hvert år sad og spillede (og spillede og spillede), når jeg var på sommerferie hos dem.

  SvarSlet
 3. Aj det er godtnok et fint bord du har fået dig der:-) Min svigerfamilie bor også i Varde...man burde måske gå på lidt flere loppemarkeder derovre

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan anbefales :-) Og også genbrugsforretningerne.

   Slet
 4. Dejlige fund du har gjort dig. Elsker virkelig også de loppemarkeder hvor det er private der står for det. Man finder ofte sådan nogle dejlige ting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret. Det er helt klart de bedste markeder :-)

   Slet
 5. Med sådan et stort fint campingbord kommer jeg gerne med til campingfest. ;)

  Bagagerumsloppemarkeder er det bedste - og de bedste scoops! Det gamle ludospil har mine forældre også, så det giver helt minder om da jeg var lille. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er mere end velkommen til campingfest! :-)

   Slet
 6. Det der bord, det er simpelthen fantastisk!

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge