I dag har jeg lavet blommechutney med blommer fra forældrenes nabos have. Det er blevet ret godt, og jeg glæder mig allerede til at servere det sammen med en stærk indisk curry. Opskriften er taget fra Koplevs køkken på P1 - og du kan se den her.
Og så har jeg også lavet nye hjemmelavede etiketter til.
Weekendens blogindlæg kunne give det indtryk, at jeg aldrig bestiller andet end at konservere frugt og grønt til vinteren. Det er naturligvis ikke tilfældet, men jeg har fundet ud af, at jeg faktisk synes, det er ret hyggeligt med hjemmelavet konserves. Derudover er det en kæmpefordel, at man har helt tjek på, hvad der er i. Og så er det jo billigt, hvis man kan tiltuske sig noget hjemmedyrket forskellige steder fra.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Topscorere den seneste uge
-
Min barsel er slut, og det betyder blandt andet, at jeg er back in business med at holde workshops rundt omkring i det ganske land. I den næ...
-
Faste læsere af min blog vil vide, har jeg en Volvo Amazon, som min far har gennemrestaureret. Det var et KÆMPEarbejde af den slags, som a...
-
Mere end 500 mennesker gider at følge med i mine syslerier. Det er vildt og bestemt en anledning til en giveaway, synes jeg. Denne gang er ...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar