søndag den 20. oktober 2013

Hæklede kanin-sutsko

Da min mor blev 50 for fem år siden, fik hun et par hjemmehæklede kaninsutsko af mig. Siden da har de fået skindsåler på, da bunden var ved at være slidt. Men nu er de efterhånden så udtjente, at der skulle et nyt par til. Dem er jeg omsider blevet færdig med, og de ser sådan her ud:Modellen er fra en engelsk hæklebog, der hedder The happy hooker, som jeg i tidernes morgen har købt på Amazon. Resten af bogen er ikke så interessant, men lige denne her model er faktisk ret god, og jeg har efterhånden lavet en del par. Både med og uden ører. Måske jeg skulle tage mig sammen og få fornyet mit eget par også.

20 kommentarer:

 1. Hvor er de fine! Er opskriften også i børnestørrelse?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke i bogen, men jeg har engang lavet en børneversion - det kan være, jeg kan grave den frem til dig :-)

   Slet
  2. Ih Asli jeg tænkte præcist det samme som Cecilie, ville være skønt med en børneversion, jeg kender nemlig en vis 2,5 årig som ville elske sådant et par....

   Slet
 2. De futter er helt klart herlige :o)

  SvarSlet
 3. Aj, hvor er de skønne! De er da lige til at blive i godt humør af, når man skal stikke fusserne i dem på de kolde efterårsmorgener.

  SvarSlet
 4. Hvor er de nuser... skøn sutsko

  SvarSlet
 5. Hold nu fast ... ha ha ... de er simelthen for skønne. Det må være en herlig mor du har ;o))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hun er skøn. Ikke nødvendigvis kanin-sutsko-typen ellers, men lige de her, gider hun åbenbart godt. Så godt at de andre var helt slidt ned :-)

   Slet
 6. Hej
  Hvor er de bare rigtig fine, man kunne vel ikke få lov til at få opskriften? 😃

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge