tirsdag den 10. juni 2014

Projekt parcelhus part 5

Siden sidst er vi gået i gang med et af de STORE projekter i huset. Så det lille hus, som vi troede var kaotisk i forvejen, er nu blevet det i fuldt omfang. Halvdelen af vores skønne køkken er bl.a. pillet ned for at gøre plads, og det betyder, at der kun er meget primitive forhold at lave mad under. Men det går. Når vi er nået lidt længere, viser jeg selvfølgelig billeder.

Vi har modtaget brusedørene til badeværelset (HALLELUJA!), og kan nu omsider bade uden at plaske hele rummet til. Det er stort. Det kommer der snart et separat indlæg om. Jeg glæder mig virkelig til at vise det frem. Ikke alene er det det første færdige rum i huset, det er også blevet rigtig, rigtig godt.

I den just overståede pinse malede min mor og jeg carporten i et laaaaaangt sejt træk for en højhellig 2. pinsedag. Imens tømte min far og der Mann min lejligheds kælder- og loftsrum. Jeg tror heller ikke lige, det var deres ide om den perfekte pinse-aktivitet... Men de knoklede løs alligevel.

Af de mere frydefulde ting som pinsen bragte, kan jeg nævne, at vi høstede de første agurker fra drivhuset, og vi har smagt de første modne hindbær og jordbær af egen avl. Jeg tror faktisk, det er det bedste jordbær, jeg nogensinde har smagt. Bum!

Er I snart trætte af billeder af min carport? Det er de særeste ting, man sætter pris på som husejer...

 Havelykke! De jordbær, vi høstede, var altså mere modne end det her, ikk'å.

 Småbitte peberfrugter. Fine grønne tomater. Og chilier. Drivhuset har meget mere godt i vente til os.

2 kommentarer:

 1. Årh.. har også en del malerarbejde, der venter. En hel garage (heldigvis er den ene væg af mursten = skal ikke males) samt hele stykke forbi garagen og ned forbi værkstedet.... og hele huset! Altså.. ikke huset, men vinduer, døre, udhæng m.v. Har heldigvis ingen gavle, der skal males.

  Nåh ja og alt det andet, der skal gøres..

  Der er ret meget at se til som nybagt husejer, især fordi man bare gerne vil have det hele færdig med det samme, ik?

  Glæder mig til at se flere billeder :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Du ar helt ret, Helle. Det hele skulle helst have været færdigt i går :-D Ej, det gør støt og roligt fremad.

   Slet

Topscorere den seneste uge