tirsdag den 9. november 2010

Tør jeg....?

Det er ikke uden en vis bæven, at jeg nu viser jer billeder af de færdige vanter. Det har været hårdt arbejde de sidste par dage at få dem færdige, men det er også en enorm tilfredsstillelse endelig at kunne sætte punktum.

Anyways, less telling more showing:


De grå og lyserøde i nederste i højre hjørne er solgt til Annemette, som udover at være min kollega, også har bloggen Papirblomsten, hvor du kan holde dig opdateret om de seneste udviklinger på den amerikanske tv-serie-scene.

OPDATERING (11. november): De brune og lilla i venstre øverste venstre hjørne er også solgt.

17 kommentarer:

 1. Ingen grund til bæven. DE ER JO SÅ FLOTTE!!!!!!! Pyyhh kan godt forstå det har været hårdt arbejde, det er jo avancerede sager, er du gal mand!

  SvarSlet
 2. Tak, Line :-)
  Det var bare lige da jeg sad med indlægget, at jeg blev lidt svedt, for nu har jeg skrevet om vanter og vanter og vanter, men ikke vist noget frem. Og så er jeg SPÆNDT som en lille flitsbue på reaktionerne på markedet.

  SvarSlet
 3. Hej
  Jeg er super lun på dine vanter - virkelig flotte :D
  Er det nogen man kan købe og i givet fald, hvilken pris?
  Hilsen Ditte

  SvarSlet
 4. Hej Ditte
  Du kan sagtens købe et par. De koster 600 kr og der er to forskelllige størrelser. En til små hænder og en til lidt større hænder. Skriv mig evt. en mail på aslisorup@gmail.com, så finder vi ud af det.

  SvarSlet
 5. Ja Asli, De er altså rigtig, rigtig flotte :)
  Det kan du roligt være meget stolt af!

  Kh Anne

  SvarSlet
 6. Nuijj, hvor er de blevet fine. Ih dem glæder jeg mig til at få på mine kolde fingre. Asli, du er så sej!

  SvarSlet
 7. Anne: Tak! :-)

  Annemette: Det er jeg glad for - vi ses i morgen :-)

  SvarSlet
 8. Det er jo så flotte!!! Tror ikke du skal være nervøs for at få dem afsat. Det ender sikkert med at de bliver revet væk, så du ikke kan følge med efterspørgslen :-) Eller at du får dem allesammen solgt her på bloggen, så du slet ikke har noget at tage med til Fyn næste weekend.

  SvarSlet
 9. Fuck de er fede. Hvor er du dygtig.
  Tak fordi du har lys til at følge med på min blog, det er så dejligt. jeg kommer helt sikkert også til at kigge forbi dig igen.

  SvarSlet
 10. Super super fede vanter. De er noget ude af min budgetliga, men hvis jeg havde pengene, skulle jeg klart have sådan et par. Må jeg vist nøjes med mine H&M luffer lidt endnu.
  Suk!

  SvarSlet
 11. Hej Anne Lotte
  Hvor ærgerligt. Det er desværre den relativt dyre materialepris og arbejdstiden, der trækker prisen op. Det er lidt noget pillearbejde.

  SvarSlet
 12. Uha de er smukke. Må på ønskeseddelen til jul!
  - mette

  SvarSlet
 13. Jeg synes også det er en helt fair pris. Det er jo ikke bare lige sådan at lave sådan et par handsker.
  Desværre for mig ;-)
  Men jeg kommer ned og kigger på dem til julemarkedet i Odense. Det bliver jeg simpelthen nødt til. MÅ lige se om de er lige så lækre i virkeligheden :-)

  SvarSlet
 14. Så fandt jeg dem - og dig:) dine vanter er noget af det fedeste jeg længe har set!!! Materialer, udformning - det hele... Desværre har jeg pt ikke råd til dem, men det er helt sikkert et julegaveønske! Fin blog iøvrigt:)
  //Mette

  SvarSlet
 15. Hej Mette
  Velkommen til :-) Og tak for de pæne ord om mine vanter.

  SvarSlet
 16. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 17. Hej Asli
  Har du fået solgt alle dine vanter?

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge