onsdag den 18. maj 2011

Det gælder ikke...

...hvis man brugte et gavekort, vel? Eller jeg brugte måske liiiidt mere end gavekortet var på, men noget af det, jeg købte, var grej. Så tæller det heller ikke!...Arh okay, jeg kan ligeså godt indrømme, at jeg faldt i med begge ben og købte flere materialer, selvom jeg jo har udfordret mig selv til at lade være med at købe mere i maj måned.

I dag var jeg i nemlig Garniture i Smallegade på Frederiksberg. For snart længe siden vandt jeg et gavekort hos Mette Kirkesjov og det var begyndt at brænde gevaldigt i lommen.

Først får I lidt billeder fra den fine butik, som jeg tog med min mobil:

Det var mit første besøg hos Garniture, men det bliver ikke det sidste. Som I kan se, er der gjort noget ud af præsentationen og det gør det til en butik lige efter mit hoved. Den type butik, hvor man hele tiden får øje på noget nyt. Derfor var det også lidt overvældende først, for hvad skulle jeg dog vælge at tage med hjem?

Men folk der kender mig vil vide, at den slags udfordringer lader jeg mig ikke slå ud af. Så her er de ting, jeg fik med hjem:


Gråt alpaca-garn til et hemmeligt projekt (det er i hvert fald hemmeligt indtil videre), lilla knapper til et projekt min mor er i gang med (jeg håber, de passer i farven), en clover hæklenål (nu skal jeg sørme se, om der hold i al den ståhej om 'milionærhæklenålene' - I får en update med min uforbeholdne mening, når jeg har prøvet den), tre stykker stof til detaljer ("craft is the new black" står der på det rød-hvide, jatak!), fint bånd med dalarne-heste (som nok også skal bruges til det hemmelige projekt), og en spændende bog med hækleprojekter.

17 kommentarer:

 1. megetmisundelig.dk
  Gad godt det var mig der havde et gavekort der til, eller bare til en anden garnpusher.
  Men jow du har ret, det tæller ikke med når man ikke betaler med "rigtige" penge *fnis*

  SvarSlet
 2. Sådan Asli! Godt at se at det fik ben at gå på - og lidt til :-) Men ja - overdrevet lækker butik!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Sikke en fed butik!!! Smukt garn, jeg må snart i gang igen med at lave noget :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 4. Hej Uglemor
  Det kan jeg godt forstå. Det er godt nok også en lækker butik. Og tak fordi du giver mig ret - jeg har klart brug for hjælp til at retfærdiggøre det ;-)

  Hej Mette
  Ja, det har - som skrevet - også brændt i lommen. Men jeg manglede et projekt, jeg kunne købe noget til. Jeg glæder mig til at komme i gang med det :-)

  Hej Birthe
  Det er en rigtig fed butik! Og jeg tror, det bliver et rigtig godt projekt, jeg skal i gang med, selvom uldgarn ikke rigtig rimer på sommer. Men det er nok meget godt at komme i gang, hvis det skal være klart, når der skal bruges uldne trøjer igen :-)

  SvarSlet
 5. Nøøøøøj, Asli - det var sgu da ellers noget af en shoppetur, og GODT at jeg ikke bor i Kbh. for det ville min økonomi ikke kunne holde til (det er slemt nok med webshops - puha!!)
  Glæder mig rigtig meget til at se/høre om det hemmelige projekter!!
  Fine billeder fra en rigtig lækker butik! Skriver mig lige bag øret at jeg vist liiiige skal forbi der når jeg kommer til storbyen!!
  Ha' en fantastisk aften!
  Kram fra Jane

  SvarSlet
 6. ... og glæder mig også til din anmeldelse af hæklenålen. Jeg sidder jo troligt og hækler med min farmors gamle og det går fint, så fortæl mig gerne hvorfor jeg har brug for nye! ;-)

  SvarSlet
 7. Mmmmm. Garniture... må blive næste gang der kommer børnepenge :-) Det ser så lækkert ud. Mht den der kjole, så må du meget gerne sy en, hvis du har tid, kan finde stof osv. Ville den også komme til at koste 200 ?

  SvarSlet
 8. Jeg elsker bare den butik! Det var da fantastisk med et gavekort dertil:)

  SvarSlet
 9. Det gælder overhovedet ikke, når man har et gavekort;)
  Det er en fantastisk butik og det er vidst meget godt, at jeg ikke bor så tæt på den længere, som jeg har gjort;)
  Lækre sager du har fået med dig der...

  Kh

  SvarSlet
 10. Jeg er sikker på, at du bliver glad for hæklenålen. Og så glæder det mig, at du købte netop den hæklebog:) I den er jo min hæklede hund! Jeg håber du viser den frem på bloggen, hvis du hækler den. Det er SÅ sjovt at se, hvor forskellige de bliver, alt efter hvem der hækler dem.
  Held og lykke med alle projekterne.
  Kh Puk

  SvarSlet
 11. Det er bare den lækreste butik!!
  Fast punkt på besøgs-listen, når jeg er i Kbh..:)
  Skønne ting du fik med dig.. Meget misundelig;)
  KH Anne

  SvarSlet
 12. Hej Jane
  Jeg har også brugt min oldemors og min mors gamle hæklenåle, så jeg er spændt på Clover - måske skal jeg ud og bruge en mindre formue på nye hæklenåle :-O

  Hej Line
  Jeg ser, om jeg kan finde det og skriver dig en mail mht. tidshorisonten. Prisen bliver den samme: 200 bobs :-)

  Hej Anne
  Jeg følte mig også svært heldig at vinde lige præcis den giveaway :-)

  Hej Line
  Ja, det er fine ting, synes jeg også. Men man bliver jo helt overvældet, når man kommer ind i en butik med fine ting over det hele :-)

  Hej Puk
  Det er en rigtig sød hund, du har lavet en opskrift på! Jeg lægger naturligvis billeder ud, hvis/når den finder vej til min hæklenål. Og ja, det er rigtig sjovt, hvor forskellige udtryk den samme opskrift kan give. Jeg så et indlæg for noget tid siden - kan desværre ikke huske hvor - hvor der var billeder af den samme hæklede dukke med øjnene placeret på forskellige måder. Det gav nogle vidt forskellige dukker :-)

  Hej Annchen
  Det kunne godt blive en fast garnpusher til de lidt mere lækre kvaliteter til beklædning :-)

  SvarSlet
 13. Asli

  Tak for besøg og meget fin omtale af min butik m.m.
  Håber du får glæde af det du bragte med hjem og at vi ses en anden gang:)

  Hilsen Dorthe/Garn-iture

  SvarSlet
 14. Hej Dorthe
  Selv tak :-) Jeg får helt sikkert glæde af det - jeg glæder mig til at komme i gang :-D

  SvarSlet
 15. den ser rigtig spændene ud den butik, lækre køb du fik gjort :)

  SvarSlet
 16. Uh sikke mange fine sager - både dem der kom med dig hjem, og dem i butikken! Glæder mig til at se hvad det hemmelige projekt er!

  SvarSlet
 17. Hej Marie
  Ja, den er lille men god. Og med mange ting :-)

  Hej Maria
  Det kan være, det bliver afsløret før tid, for det ser ud til at det bliver lige i underkanten størrelsesmæssigt.

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge