torsdag den 12. maj 2011

Tid til nye projekter

Efter at Forårsmarkedet er overstået er der igen tid til at gå i gang med nye projekter. Det er rigtig dejligt, for jeg har efterhånden lavet mig en lang mental liste over ting, jeg gerne vil i gang med. Heraf en del syprojekter, som jeg dog ikke vil gå i gang med lige med det samme - årsagen til dette vil forhåbentlig følge i et indlæg om ikke alt for længe. Jeg har også nogle hæklebestillinger, som jeg skal i gang med, men jeg har givet mine hænder en kort hæklepause, hvis de ikke skal stå helt af.

Så jeg er gået i gang med at brodere i stedet. Det er 100 år siden, jeg sidst har været i gang med broderinålen, så det er rigtig dejligt og superafslappende.


Det er de geometriske former, jeg har kastet mig ud i. Planen er det skal blive til en pude, man lad os nu se, hvor langt jeg når.

P.S. I sidste måned udfordrede Barbara til at bruge fra lageret frem for at købe nye materialer. Det tager jeg op i resten af maj og håber, at jeg kan få tyndet lidt ud i mit temmelig omfattende materiale-lager...det bliver spændende, om jeg kan holde det.

7 kommentarer:

 1. Det bliver med garanti en lækker pude. Jeg er vild med farverne.

  Ja, når ens hænder siger fra, skal man respektere det, hvis man har mulighed for det.

  SvarSlet
 2. Hej Diane
  Tak skal du have :-) Og ja, man skal helt sikkert lytte til sin krop, selvom det er lidt kedeligt, det den siger ;-)

  SvarSlet
 3. Hej Asli

  Håber det er ok at jeg har "lånt" dine billeder af mig selv til et indlæg.
  Tak for en fantastisk weekend!
  70 100 110 - det gik lige op for mig at det må være dig :) Skægt!

  Håber snart vi ses igen
  kh Laura

  SvarSlet
 4. Hej Laura
  Ja, selvfølgelig er det i orden. Jeg har også et billede mere, hvor man bedre kan se hele din stand, hvis du er interesseret? Jeg kan maile det til dig. Bare skriv mig en mail på aslisorup@gmail.com :-)
  Og selv tak! Det var helt forrygende.

  SvarSlet
 5. Å brodere er behagelig. Hm, kanskje jeg må finne frem broderiet mitt som jeg har liggende, men ikke rørt på lange tider. Jeg er en periodebroderer, nemlig. Jeg er dessuten fantastisk treg når jeg holder på, så det tar sin tid å få ferdig. Årevis, noen ganger. :)

  SvarSlet
 6. Og så kom indlægget igen :) Glæder mig til at se, hvad der kommer ud af resteudfordringen. Jeg tror også jeg hopper på den - mon ikke det kan generere lidt kreativitet at være lidt begrænset?

  SvarSlet
 7. Hej AbluMoo
  Sådan er det også for mig. Det er altid fedt at starte projekter op, men så bliver man lidt træt af dem undervejs. Så er det fedt, at man kan få en 'second wind' senere og få dem færdige :-)

  Hej Maria
  Ja, indimellem er det godt med et par benspænd. Jeg glæder mig faktisk også til det - ikke mindst til at se, hvad du finder på :-)

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge