torsdag den 19. maj 2011

Kære DSB

Kunne I ikke tænke jer at ansætte mig som togtester? Jeg kører nemlig ret tit i tog og så kunne jeg sagtens slå to fluer med et smæk og mene noget om oplevelsen samtidig. I ved: servicen undervejs, komforten i de forskellige tog og det overordnede indtryk turen har gjort på mig osv.

Som oftest er jeg en glad kunde. For jeg ved godt, at det ikke altid er nemt at være jer, så jeg vælger mine kampe og ser på fordelene ved toget: Jeg har fået nogle af mit livs bedste lure i et tog. Jeg kan sove fra Valby til Esbjerg uden problemer. Andre gange er jeg virkeligt effektiv. F.eks. i dag, hvor jeg gik i gang med et nyt hækleprojekt. Det er lidt sjovt at se, hvor mange rækker man kan nå inden den næste station og tiden flyver afsted.Så kære DSB, hva siger I til det? Jeg tror, det kunne blive et frugtbart samarbejde. You scratch my back, I scratch yours-agtigt. Jeg mener noget om jeres tog, og jeg får til gengæld nogle togture ud i landet, hvor jeg kan teste både hækle- og sovekomfort. Det er da et tilbud, I ikke kan sige nej til!

6 kommentarer:

 1. God idé! :)

  Jeg sovner dessverre ikke så lett på tog, og hadde for noen år siden en slitsom togtur i Danmark på nattetid. Jeg satt ved et bord, og rett overfor meg satt en mann som luktet veldig kraftig av salami. Uggabugga. Men rett skal være rett, jeg har også hatt mange fine togturer, også i Danmark. :)

  SvarSlet
 2. Jeg kan endda sove med hæklenålen i hånden ;-)

  SvarSlet
 3. Kære frøken Baron.

  Det er en forrygende god ide, og jeg anbefaler at De sender ansøgningen i tre kopier til DSB.

  At de er ung og kvinde kan fremhæves, da undertegnede er vidende om at omtalte selskab er styret af modne mænd.

  Husk læbestift og kjole, når De skal til samtale.

  Venligst en aktionær i DSB, K.Gisbøl

  SvarSlet
 4. Hej AbluMoo
  Puha ja, det er ikke rart. Af selvsamme grund har jeg også tænkt mig at foreslå DSB en såkaldt "sansefri zone" i tillæg til stillezonen. I den sansefri zone skulle det f.eks. være forbudt at have ildelugtende mad såsom spegepølse, gamle bananer og lignende med i madpakken. Meget kraftige parfumer ville ligeledes være forbudte. På den måde kunne man undgå at blive konfronteret med sine medpassagerers madvaner og personlige hygiejne :-D

  Hej Britta
  Det er godt klaret! Jeg har endnu ikke prøvet det, men det lyder som en førsteklasses lur :-)

  Kære Kirsten
  Jeg vil medtage alle Deres anbefalinger i en evt. fremtidig ansøgning :-)

  SvarSlet
 5. Haha, funderer på hvordan den "sansefri sone" skulle forpaktes. Skulle det stå et menneske og lukte på alle som ville sitte der? "-nei, beklager, din kroppsodør behager ikke min nese, du må nok finne deg en annen vogn."

  SvarSlet
 6. HAHAHA, AbluMoo!! Det lyder som en fin måde at forpagte det på...bare det altså ikke skal være mig, der skal 'kvalitetsteste' passagererne... :-D

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge