lørdag den 21. maj 2011

Markedsdag

Brørup marked i dag. Jeg solgte pænt og der blev tyndet godt ud i mine markedsting. Det var rigtig godt, for så har jeg plads til nye køb. Hurraaa!

Vi ankom kl. ca. 5.30 og der blev vi nærmest overmandet af de mere garvede kræmmere, som ville sikre sig nogle billige køb. En del af dem gjorde gode handler og alle var tilfredse. Derfra gik det slag i slag til kl. ca. 13.30, så jeg fik faktisk ikke taget nogle billeder af selve markedet. Men jeg har nogle billeder af nogle gode køb...jojo, jeg fik da købt noget, selvom jeg skulle passe min biks. Jeg havde forældrene med og de havde fået nøje instrukser om, hvad de skulle holde øje med. Og de gjorde et rigtig godt job:


Bøjler til campingsvognen. Jeg kan især godt lide den, der står 'Jytte' på.


To ubrugte retrohåndklæder også til campingvognen. En sykasse. Og en dug, som er et loppefund, jeg gjorde blandt mine egne ting. Det er jo rart, når man kan genopdage ting.


Bjørn Wiinblad frokosttallerkener. Og en arkivmappe. Og mine tæer...


Stof og knapper mm. Det er fedt at købe stof på markeder for der er som regel altid nogen, der sælger ud af et restlager, hvor man kan gøre gode 'vintage'-fund.


Små skuffedarier til dims og dut...jeg har virkelig meget dims og dut i krearummet. Jeg tror, der skal knapper i den store. Og jeg har tænkt mig at slægte dymo-hærgeren på og sætte dymosedler på skufferne. Til en samlet pris af 30 kr. må det være dagens fund.

Søde Birthe kom med lækker frokost til mig:


Mmm! Tuuuusind tak, Birthe!!

Jeg kunne godt finde på, at være kræmmer for en dag på Brørup Marked igen. Standende koster 100 kr. (ja, hundrede!), så det er til at overskue.

12 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne køb du fik gjort dig, er helt vild med bøjlerne :-)

  Velbekomme! Er stadig flov over at jeg ikke vidste at dine forældre var der, så havde jeg da også lavet frokost til dem....

  Håber snart at vi ses igen!

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Jeg var også en tur på Brørup marked i dag.. men synes ikke lige jeg så dig?? var ellers hele molevitten igennem, men havde min datter med i klapvognen, så det blev kun til større køb, som jeg kunne spotte, da jeg ikke kunne komme helt ind rode alle steder.

  men det blev da til en sætterkasse, en 80'er spejlhylde, et spejl, en amagerhylde og 2 erik kold dåser... til den nette sum af 140 kr i alt - det er vist ikke helt skidt :)

  KH Vibeke

  SvarSlet
 3. Næhh mere orange til frøkenen. Du må altså invitere på housewarming i den ;)
  Masser af lækre fund, lucky you :)

  KH

  SvarSlet
 4. Fede fund og så hyggelig stemning der var på markedet og 100 kr for en stand det er jo for vildt - måske vi skulle åbne bloggergade derovre :-)

  Dejligt at se dig igen og min nye røde skål er altså bare så fin :-)

  knus

  SvarSlet
 5. Hej Birthe
  Det kunne du jo ikke vide! Men jeg ville ikke være bekendt at skrive: "Fedt! Tager du ikke også noget med til mine forældre?", da du skrev, at du ville tage frokost med :-)
  Men lækker var den i hvert fald!!
  Håber også vi snart får lejlighed til at ses igen.

  Hej Vibeke
  Jeg spottede heller ikke lige dig. Men nogle gange er det også lidt svært at genkende hinanden første gang :-)
  Det lyder ellers som om du har gjort nogle kup på turen.

  Hej Anne
  Det er en god ide...om ikke andet så en virtuel fernisering i hvert fald :-)

  Hej Mette
  Rigtig dejligt at hilse på dig og se hele børneflokken :-)
  Det lyder som en rigtig god ide med en blog-gade! Så kan de garvede kræmmere få kam til deres hår, når blogkvinderne flytter ind. Eller også ryder vi hele bulen. Haha.

  SvarSlet
 6. Hærg, hærg, hærg ;)! Ej, rigtig fine fund, som du har gjort dig. Er heller ikke til nyt "kræmmer-bling-bling", men ikke desto mindre, bliver de gode og ægte fund så meget bedre, når man har gravet sig frem til dem mellem alt det nye :).
  Har du forresten en dymo-dims? For jeg har jo både vundet en, lånt en, og nu købt en til i Vadum til en slik (for man lader den jo ikke ligge vel..?). Og jeg er i Workshoppen imorgen, og forærer gerne den nyerhvervede fra genbrugsen til dig (der er dog ikke noget bånd i), hvis du alligevel er på de kanter :)

  SvarSlet
 7. Vi rydder garanteret hele bulen - tør slet ikke tænke på, hvor meget jeg ville købe hvis vi havde været lidt mere morgenfriske :-) Dejligt at høre salg gik så godt - sig endelig til hvis du skal have stand der igen, så kigger jeg forbi :-)

  SvarSlet
 8. Fantastiske fund, er specielt pjattet med den der bøjle med lommerne. Ok og så tæerne..... hvor tit er det lige man finder et par finde tæer blandt lopper :-)

  SvarSlet
 9. ih hvor ser det godt ud! jeg får helt abstinenser snart, af at se alle jer andres loppefund ;) jeg må også snart på jagt.

  SvarSlet
 10. Hej Maria
  Jeg har arvet mine forældres gamle dymo, men ellers tusind tak!! Det er virkelig sødt af dig :-)
  Stay tuned for dymo-amok-indlæg :-D

  Hej Mette
  Jeg giver lyd igen :-) Og ja, man skal være meeega-morgenfrisk på Brørup marked! :-)

  Haha, Line. Det er jo rart at have nogle tæer at skifte med :-D

  Hej Marie
  God jagt!! - glæder mig til at følge den inde hos dig :-D

  SvarSlet
 11. Det er sørme billigt for en bod, og hvor er Birthe bare en guldklump !!

  SvarSlet
 12. Ja, Diane. Og du må gerne være med i bloggergaden næste gang ;-)
  Jeg giver dig helt ret i at Birthe er en guldklump :-)

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge