onsdag den 21. december 2011

Mit strikketøj

Det går - i al beskedenhed - helt forrygende med mit strikketøj (Model Bertram fra Duddelutte). Det går ikke så hurtigt, bevares, men jeg kan læse opskriften (whoop!) og jeg kan udføre det, der står i den (whoop!). Indtil videre er jeg nået så langt her:

 Jeg er færdig med ryggen og er nu i gang med forstykket. Og så bagefter skal jeg strikke grå kanter i ærmegab og halsåbning...jeg gruer lidt for det der med at samle masker op. Fortsættelse følger...

15 kommentarer:

 1. Indtil nu ser da da rigtig flot jævnt ud- og hvis blot man tager op i "samme" maske fra kanten hele vejen rundt synes jeg det bliver rigtig fint. Held og lykke med det :-)og god jul...den er bare så fin den model...

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig fint ud, du strikker rigtig flot, jeg kan godt lide når alle maskerne er jævne og ser ens ud;-)

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig fint ud Asli. Går du i stå, kommer du bare. Vi hjælper meget gerne

  SvarSlet
 4. Jeg har lige bøvlet med at samle masker op og selvom jeg ikke er ret trænet er det blevet ok. Der er dog plads til at blive bedre. Jeg så på en instruktionsvideo på Drops hjemmeside, det var rart lige at se en anden gøre det (en gang eller tre) inden jeg selv gik i gang. God fornøjelse

  SvarSlet
 5. Hej Ellen Kathrine
  Tak skal du have. Jeg skal forsøge at efterleve dit råd, men ligenu er det sort snak for en strikkenovice som mig. Jeg tager den udfordring, når jeg er færdig med forstykket :-)

  Hej Gitte
  Tak skal du have :-)

  Hej Jane
  Det kan være det bliver aktuelt. I så fald tager jeg det med i januar til strikkecafé.

  Hej Lea
  Tusind tak :-)

  Hej Anne Dorthe
  Taktaktak :-)

  SvarSlet
 6. Den bliver da vildt lækker altså!! Jeg hverken strikler eller hækker hurtigt (blinkesmileyjegvedgodtdeterstavetforkert), men for dælen, hvor bliver jeg stolt, når jeg er færdig :) Er i øjeblikket i gang med at hækle noget fint- som kommer på bloggen, når jeg er færdig... der skal henvises til opskriftens mor... gæt hvem ;)

  SvarSlet
 7. Sikke fin den er! Lækre farver!
  Det med at tage masker op skal du nok klare! Jeg mener, hvis jeg magter det, så gør du altså også :)
  Hvor er mønsteret fra?

  SvarSlet
 8. Hvor er du bare dygtig Asli, føler mig ret langt bagud hvad det angår...

  SvarSlet
 9. Den bliver da rigtig fin. FLotte farver. Jeg har næsten lige færdiggjort en drengevest der minder om den. Det er ikke så svært at samle maskerne op, men det kræver lidt øvelse. Jeg havde stor glæde af en instruktionsvideo på Drops hjemmeside. God fornøjelse med det sidste

  SvarSlet
 10. Hej Katrine
  Jeg håber og tror, det bliver godt. Den er næsten færdig nu. Det er spændende, hvad du hækler - og så er der forresten landet en spændende pakke i min postkasse. Hurra :-)

  Hej Dikte Sophie
  Jeg har knækket koden og er næsten færdig. Det var slet ikke så svært, som jeg troede. Nogle gange går jeg bare lidt i baglås på forskud...hvis man kan sige det.

  Hej Cæcilie
  Jeg har måske gjort et lidt stort nummer ud af det, for jeg synes faktisk at denne her opskrift er overraskende enkel :-)

  Hej Britt
  Det går med maskerne. Nogle er lidt svære at få op, men så bruger jeg en hæklenål. Det er stadig mit foretrukne redskab :-)

  SvarSlet
 11. Hvor er den bare sød !

  ps. vind små illustrationer hos mig; http://silkebonde.blogspot.com/

  SvarSlet
 12. Hej Asli
  Hold da op nogle lækre farver. Den bliver så flot. Bliver helt glad for at du synes at opskriften er enkel at læse. Det var også mit mål.
  Dorte

  SvarSlet
 13. Tak skal du have, Silke :-)

  Hej Dorte
  Jeg siger det kun, fordi jeg mener det :-) Jeg er i øvrigt snart færdig og mangler kun et ærme. Yay!

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge