tirsdag den 6. december 2011

Nu skal I se noget smart

Første søndag i advent fik jeg noget smart i adventsgave. Det var en hårbørste. Men ikke en hvilken som helst hårbørste. Det var en Tangle Teezer.

Det ligner lidt en hestestrigle, ikk? Men den er altså rigtig god. Den kan redde megafiltret hår ud uden at det gør ondt og uden at man må hive og slide i håret. Og det gælder både vådt og tørt hår.

Børsterne er lavet af et gummimateriale. Min variant har et beskyttelseslåg. Man kan også få en uden låg, som så koster lidt mindre.

Min er købt hos min frisør. Men man kan også købe den online flere steder. Bare googl Tangle Teezer, så kommer der flere steder frem.


(Jeg ved at dette indlæg bevæger sig lidt udenfor min normale kreasfære, så jeg må hellere lige understrege, at dette ikke er et sponsoreret indlæg. Jeg anbefaler den såmænd bare fordi, jeg selv er  blevet rigtig glad for den).

13 kommentarer:

 1. Det ligner virkeligt en hestebørste;) Jeg kan slet ikke forstå, hvordan den kan rede filtret hår ud?! Den ser så "skånsom" ud. Jeg hader at børste hår, så jeg bruger sådan en kam med stort mellemrum mellem tænderne, som jeg fik, da jeg fik permanentet håret back in the old days;)

  SvarSlet
 2. Jeg HADER også at børste mit lange hår, især når jeg har vasket det... Det kunne være man skulle prøve sådan en fætter... Jeg har ellers overvejet at klippe det af, fordi jeg synes det er en pinsel at børste det. Tak for tippet.
  Kh Mia

  SvarSlet
 3. Sådan skulle jeg måske kigge mig om efter, til at rede min datters mega-filtrede-krøllede hår ud. Hun hader det nemlig!
  Tak for tip.
  Kh Louise

  SvarSlet
 4. Fikk en slik for to dager siden og nå gruer jeg meg ikke lengre til å gre håret. Har langt hår og er ekstremt hårsår (veldig bra kombinasjon, vet det ;)) Vet ikke hvordan/hvorfor det fungerer, men det gjør nå det og jeg er superhappy! Også er min knallrosa :) Så jeg anbefaler den virkelig!

  SvarSlet
 5. Hej Anne
  Jeg forstår godt, hvad du mener. Men det fungerer altså bare.
  Og ps. FNIS! at du har haft permanentet håret. Det kan jeg slet ikke forestille mig :-)

  Hej Mia
  Jeg har det på samme måde. Jeg hader det også normalt. Men det gør slet ikke ondt med denne her.

  Hej Louise
  Jeg kunne forestille mig, at denne her så er en god løsning og kunne forhindre mange konflikter :-)

  Hej Gunn
  Sejt, at jeg ikke er den eneste. Og nej: Man tror ikke rigtig, det fungerer. Men det gør det bare! :-)

  SvarSlet
 6. Det kunne være jeg skulle prøve den på mine piger, deres hår bliver hele tiden så filtere, og det er et sand helvede at rede deres hår.

  SvarSlet
 7. ASLI - du har ret ... det er absolut de bedste... !!! kender dem godt!

  SvarSlet
 8. Sådan en må jeg ha. Jeg nærmer mig dreadlocks lidt for ofte. H.a.d.e.r at rede mit hår og tager mig selv i at skære tænder imens. Tak for tip:)

  KRAM
  Lis

  SvarSlet
 9. Hihi - det lyder som et julegavehit in spe. Sikke en dejlig nisse du har, der kommer med adventsgaver og som lige ved, hvad du mangler:-)

  SvarSlet
 10. Hej Asli, jeg har netop læst et tidligere indlæg om dine køb på Horsens marked:) hvad gav du for punkt englen og hvor kan man købe den? Jeg kan nemlig kun se malerier på dit link.. Og det samme med de hæklede bogmærker hvor har du dem fra og hvad gav du for dem? Pft og ikke mindst tak for en super skøn blog! Mvh Carina

  SvarSlet
 11. Hej Camilla
  Så vil jeg klar anbefale denne her :-)

  Hej Malene
  Den er virkelig supergod :-)

  Hej Christina
  Superfedt, at du bekræfter det. Det giver klart større troværdighed til anbefalingen at flere har samme erfaring :-)

  Hej Lis
  Så må du absolut have fat i sådan en her. Det går jo ikke, at du skærer tænder imens. Avav!

  Hej Anne Mette
  Ja, det er ret utroligt, hvordan nissen lige ved, hvad jeg har brug for! ;-)

  Hej Carina
  Jeg gav 80 kr. for punk englen og det er det rigtige link. Hun maler også, hende der laver dem. Så du kan nok skrive hende en mail :-)
  De hæklede bogmærker kostede 50 kr. pr. stk. Og hvis du skriver mig en mail på aslisorup@gmail.com, så skal jeg formidle hendes mailadresse videre til dig :-)

  SvarSlet
 12. Tangle Teezer er GENIALT! Har købt min tangle teezer hos fashiongirl.dk, og den kan varmt anbefales.

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge