lørdag den 31. december 2011

Nytårsbord 2011

I år fejrer jeg nytåret med bedsteveninden, den hjemvendte levemand og en irer og en italiener. Vi skal være hos mig og senere slå festen sammen med underboerne, som holder fest for flere fælles venner - det er det rene Huset på Christianshavn og mægtig hyggeligt. Jeg er godt tilfreds med det arrangement, ikke mindst fordi det giver mig lejlighed til at hive alt det fine Royal Copenhagen ud af skabet. Nytårsbordet i år er nemlig dækket med Mussel Mega, Hvid Elements og Musselblå Elements i skøn sammenblanding.


Midt på bordet har jeg  placeret mine smukke Royal Whites figurer. Den store hjort er en julegave fra i år.


 Alle fem kuverter er forskellige. Servietterne er fra Tiger.


Musel Mega stearinlys, som jeg har fået af bedsteveninden i indflyttergave - på byttemærket stod der februar 2004. De har ventet på en særlig anledning, som nu er oprundet. Det blå er fra Søstrene Grene og indkøbt i forgårs (det er jo så moderne at mikse nyt og gammelt).

En knallert ved hver tallerken. Jeg har også købt et par bordbomber, selvom alt det gejl egentlig ikke siger mig så meget, og kun får lov at komme på bordet, hvis det ikke clasher med temaet. Ja, sådan er jeg altså. Totalt borddæknings-fascist.

Jeg har allerede takket og gjort status i mit blog-julekort, så jeg vil nøjes med, at ønske jer en vidunderlig aften - hvordan I end vælger at holde den - og et dejligt nytår. Må det blive fyldt med ting, I ønsker jer. Vi ses i 2012.

12 kommentarer:

 1. fint bord og godt nytår :)

  SvarSlet
 2. Så fint søde Asli:)
  Godt nytår...

  SvarSlet
 3. Sikke et smuk bord og en fin blanding af nyt og gammelt. Godt du endelig får brugt dine lys, synd de bare skulle ligge i skuffen:-)

  SvarSlet
 4. Smukt bord! Jeg elsker at du er borddækningsfascist (måske nok fordi jeg selv er det....) :) Rigtig godt nytår, søde Asli.

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare flot ud.
  Rigtig godt nytår til dig Asli.

  SvarSlet
 6. Hej Asli.

  Rigtig fint bord du har dækket, fin detalje med dyrene :o)

  Jeg vil blotte takke dig for din butterfly DIY´er, har fulgt den til punkt og prikke, og husbonden min har overlegent blæret sig med sin butterfly til samtlige julefrokoster i december :o) Tak for en skøn hækleblog :o)

  Godt nytår.
  Anette.

  SvarSlet
 7. Det er godt nok et flot bord! Det er så hyggeligt når man får lejlighed til at tage det fine stel frem. Er helt vild med dine smukke porcelænsdådyr. God 2012 :)

  SvarSlet
 8. Hej Helle
  Tak skal du have. Og også godt nytår til dig :-)

  Hej Mille
  Godt nytår til dig også! Jeg håber, I kom godt ind i det :-)

  Hej Rikke
  Ja, du har helt ret. Og det var den mest perfekte anledning at bruge dem på :-)

  Hej Julia
  Haha. Det er godt, jeg ikke er alene. Og jeg tror efterhånden også, at venner har accepteret, at det er bare sådan jeg er. Godt nytår til dig, Julia :-)

  Hej Heidi
  Også rigtig godt nytår til dig. Jeg håber, vi får lejlighed til at ses i 2012 :-)

  Hej Anette
  Det gør mig rigtig glad, at min vejledning kan bruges. Det er bare så fedt! Godt nytår til dig :-)

  Hej Avi
  Godt nytår til dig også. Og ja, de er rigtig smukke, de hvide porcelænsdyr. Derfor er det også en stor skam, at de ikke laver dem længere.

  SvarSlet
 9. Kæreste Asli. Sikke et fint bord - kan sagtens forstå at det var sjovere at pynte det, end at gøre rent. Må jo indrømme at det også gik sådan for sig her hos os!

  Et fantastisk nytår til dig - glæder mig til mere samværd.

  /Louise

  SvarSlet
 10. Hej Louise
  Også godt nytår til dig! Jeg så godt billeder af dit nytårsbord, som var rigtig smukt. Jeg håber, I havde en dejlig aften :-)

  Hej Bettina
  Tak skal du have :-)

  SvarSlet
 11. meget flot valg, at Mega mussel!

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge