onsdag den 23. januar 2013

Dyrene

Samlesættet er blevet til et samlet sæt. I går fik de alle sammen øjne og nu er de klar, parat til aflevering. Jeg har efterhånden vist så mange af de hæklede dyr frem, at jeg ikke helt ved, om det er spændende at se på dem mere... Så for at peppe billederne lidt op, har jeg fotograferet dyrene i hver deres lille krog i mit hjem (ikke at der er så mange kroge heller - men alligevel).
 
18 kommentarer:

 1. Så fine. :-)
  Og lækker håndgranat-vase. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :-) Og ja, håndgranatvasen er også en favorit. Og den var ikke engang dyr.

   Slet
 2. Svar
  1. Den er ret sød, ja. Men åååhhh...alle de små dele! :-)

   Slet
 3. Hvor er de søde Asli. Og håndgranatsvasen...Åh, så fin!

  SvarSlet
 4. Kan aldrig blive træt af dine dyr - de er så søde! På fødegangen i Herning var der en stor gren, hvor jordmødrene havde lavet fine små hæklede dyr til. Du kan tro jeg tænkte på dig, når jeg så dem...glemte dog helt at tage billeder af dem. Der var flere rigtig gode imellem - bl.a. et helt utroligt bedårende får.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder ret sødt. Der er også et fint får i Maja Hansens bog. Det kan være, jeg skal forsøge mig med det. Men der går nok liiiige lidt tid, før jeg orker det igen. Der er virkelig mange små dele :-)

   Slet
 5. Hvor er de skønne,
  sjovt at fotografere dem sammen med noget helt andet. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, som sagt har jeg efterhånden lavet en del billeder af hæklede dyr, der sidder sammen i en klynge. Så det var også for at udfordre mig selv lidt på formen :-)

   Slet
 6. Nej, man blir ikke træt af at kigge på dem, og dine er blevet mindst så fine som Majas:-) Hvilket garn bruger du? Jeg har netop købt bøgerne, og glæder mig til at starte på dem... Jeg har en masse forskelligt farvet bomuldsgarn, men Maja skriver i bogen, at hun vil anbefale uld, da det er mere fleksibelt? Skøn blog du har, har fundet dig for kort tid siden:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger faktisk akrylgarn til mine. Jeg ved godt, at det er meget fyfy at synes, akrylgarn duer til noget som helst, men jeg kan godt lide det til amigurumi. Det holder faconen, når man stopper det ud. Det er ikke mat i farverne og så er det billigt. Men man kan nu også sagtens bruge bomuldsgarn. Jeg har aldrig prøvet at bruge uldgarn til amigurumi.

   Slet
 7. Hahaha, du er så sjåw Asli. Nå ja, og så er det mægtig fine dyr.;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ps: ser den abe ikke lidt skeptisk ud?! ;-D

   Slet
  2. Haha. Jo, det gør den faktisk :-D

   Slet

Topscorere den seneste uge