mandag den 5. december 2011

Strikkecafé

Rom blev ikke bygget på en dag. Så jeg forsøger stadig at blive fortrolig med det der strik (når jeg er blevet det, vil jeg sikkert også lade være med at omtale det som "det der strik"). I dag fortsatte jeg med kyndig vejledning til strikkecafe hos Trine og Jane i Ballerup. Det var noget så hyggeligt, og jeg fik begyndt på en af de nye opskrifter fra Duddelutte, som har ligget og lokket. Jeg fik stillet et par dumme spørgsmål (eller fem), men jeg traf også en strikkebeslutning om at afvige en smule fra opskriften, hvilket en af de garvede strikkere senere bekræftede mig i, var rigtigt (yay!).

 Tine og en medstrikker, som jeg desværre ikke fangede navnet på.


Mit eget beskedne strikketøj - med små pinde, så der er masser af masker at øve sig på.

I januar skal jeg afsted igen. Der skal jeg nok spørge lidt om noget med raglanærmer, tror jeg.

11 kommentarer:

 1. Åhr, det lyder som en god aften. Jeg er virkelig heller ikke en habil strikker, men jeg har en grum mistanke om at det kommer, når man tør være lidt intuitiv - for de der opskrifter lader jo tit en del være usagt.

  Kan i øvrigt se, at jeg hækler i det garn, som du er ved at strikke i. Jeg synes godt nok, at det er tyndt ;-)

  KH tina

  SvarSlet
 2. Du lyder da slet ikke så ugarvet igen, når du kan afvige fra opskriften med god grund ;) Og i øvrigt synes jeg, det er nogle små pinde, så GÅR det altså bare langsommere! Thumbs up herfra :)

  SvarSlet
 3. Det lyder hyggeligt.
  Hvilken opskrift er du gået i gang med? Jeg strikker lige nu Wilmas vinter til min datter - forlænget til en kjole. Mangler stadig 30 striber og resten af opskriften, på pind nr. 2..... gad vide om den kan nå at blive færdig til jul ? ;-)

  SvarSlet
 4. Lyder super hyggeligt. Tror dog aldrig det helt bliver mig at strikke. Men fedt at du forsøger og bliver da godt nå du bliver fortrolig med det :D

  SvarSlet
 5. Hej Tina
  Det var en superhyggelig aften! Det er tyndt garn, men det er superlækkert og fås i et hav af farver, hvilket er rigtig fedt :-)

  Hej Katrine
  Jeg er heller ikke så bange for hastigheden. Det må godt tage tid. Det skal bare blive ordentligt. Og så er det bare noget mere besværligt at trevle op i strik end i hækling. Så det er mest det, jeg har som issue ligenu :-)

  Hej Pia
  Det er "Bertram", jeg er gået i gang med. En lille stribet vest. Den skal nok blive fin, når den bliver færdig. Det kommer nok til at tage sin tid, men det er også okay :-) God fornøjelse med julekjolen - jeg håber, den bliver færdig til tiden :-)

  Hej Bianca
  Det håber jeg også. Og jeg troede faktisk heller aldrig, det ville blive mig. Men jeg har en snigende fornemmelse af, at det nok skal blive godt med tiden :-)

  SvarSlet
 6. Der er ikke noget som strikkecafe - altid hyggeligt, og spændende at se hvad de andre stikker sidder og nørkler med.

  SvarSlet
 7. Det lyder hyggeligt og dejligt afstressende :)


  Hilsen

  Jesper
  LG Optimus reparation
  http://www.mobilreparationer.dk/

  SvarSlet
 8. Hej Louise
  Du har helt bestemt ret! Det er altid hyggeligt at være fælles om at producere noget. Også selvom man sidder med hver sin ting :-)

  Hej Jesper
  Det kan du tro, det var :-)

  SvarSlet
 9. Strik er en dejlig verden - og det bedste ved det er at man kan dele. Jeg synes altid at opleve i strikkeforum, at man gerne vil dele og hjælpe... for glæden ved strik er stor og glæden ved at dele størrere.Så jeg tvivler på at nogle synes at du stiller dumme spørgsmål - de har jo selv været der.
  God strikkelyst...

  SvarSlet
 10. Hej Asli.
  Hvor er jeg glad for at høre at du er kommet i gang. Husk endelig at spørge. Jeg eregner med selv at komme til strikkecafé i januar hos Fox og Jane.
  Dorte

  SvarSlet
 11. Hej Karina
  Måske har de selv været der, da de var 10 år gamle... ;-) Ej, de var supersøde allesammen trods min dumme spørgsmål.

  Hej Dorte
  Jeg er kommet endnu længere nu. Og indtil videre har jeg ikke nogen spørgsmål. Men jeg tager det med i januar uanset om jeg er færdig med det eller ej :-)

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge