søndag den 27. marts 2011

Jeg kommer nok aldrig til at bo som dem i bladene...

...men derfor er jeg alligevel pavestolt over at kunne vise billeder frem af mit nye sove-/kreaværelse (og jeg kan ligeså godt sige det nu: Der kommer maaaange billeder).

Først et før-billede (bemærk, hvordan jeg har undladt at rydde op, for at få kontrasten ml. før og efter til at se endnu større ud):


Jeg ønskede mig en syplads, hvor der var bedre plads til at have de to maskiner stående ved siden af hinanden, men der var simpelthen ikke plads til et bredere skrivebord ved siden af sengen.

Heldigvis kunne IKEA komme til undsætning med en loftsseng. Totalt smart! På denne måde kan man udnytte  pladsen virkelig effektivt. Således ser mit nye soveværelse og krearum nu sådan her ud:


Jeg har fået et arbejdsbord i hele rummets bredde med rigeligt plads til to symaskiner. Sengen er så høj, at jeg kan stå oprejst under den uden problemer (180 cm i højden).

Jeg viser lige lidt flere detaljer fra krea-hulen:


Der skal jo være plads til lidt hyggeligt dims, ikk? (Bemærk billedet - der kommer nogle lignende med på forårsmarked).Kaktus fra IKEA (Det er ca. de eneste planter, jeg kan få til at overleve). Dåserne er loppefund og trådrullerne er fra Akimbo.Rammen skal males. Jeg tænker lyserød...nu er jeg jo lissom i gang med at tøse helt ud.


Globe-spare-pærer fra IKEA. De orange ledninger er også fra IKEA (2 meter for 10 kr...). Lyserødt porcelænshoved, hvid kvindetorso og flasker er alle loppefund. Det lille skrin er et højt skattet arvestykke.

Det er ikke helt færdigt endnu. Der skal stadig males en ramme og en skammel og syes en pude til den nye stol. Men alt i alt er jeg et meget lykkeligt menneske. Tusind tak til mine forældre, som hjalp med at samle og flytte og rydde op. Det var uvurderligt!

35 kommentarer:

 1. Det ser virkelig flot ud - og JO, du bor da også lige så fint som dem i bladene, mindst! :D

  Det er da en forbedring der stensikkert kan mærkes på krea/overskudsfronten.

  SvarSlet
 2. Hurra! Gratulerer med super utnyttelse av plassen. Og soveplass i høyden! :) Da jeg var liten ønsket jeg meg alltid køyeseng, men fikk det aldri. Jeg er fremdeles begeistret over tanken på å ha seng høyt oppe, men min mann deler dessverre ikke min begeistring, så da er det bare å fortsette å drømme.

  SvarSlet
 3. Nøj, hvor er det bare blevet fint! Blir´r jo helt misundelig. Virkelig god idé med den høje seng - man får jo næsten et ekstra "værelse" foræret.
  God fornøjelse i dit nye krea-/soverum :)

  SvarSlet
 4. naj hvor det er fedt, at udnytte pladsen på den måde, med kombineret sove og syværelse:)

  SvarSlet
 5. Hej Camille
  Hvor er du sød :-) Og ja, jeg tror helt sikkert, det kommer til at kunne mærkes! Pt. er jeg nærmest helt paralyseret over alle de muligheder, jeg har :-D

  Hej AbluMoo
  Det er så dejligt med den nye krea-plads. Og rigtig hyggeligt at sove i køje! Jeg var forelsket i tanken med det samme, men huskede dog lige at spørge kæresten, som heldigvis også godt kunne se ideen :-)

  Hej Maria
  Tak! Jeg er også så ret så begejstret - jeg vil nu sige, at jeg har en 2½ værelseslejlighed. Hihi.

  Hej Sonja
  Tak skal du have :-D

  SvarSlet
 6. Ååååårh hvor er det blevet godt!!
  Den seng dér... den ville min store dreng elske. Hvad hedder den?
  Dejlig dejlig krea-hule :)

  SvarSlet
 7. Hej Tina
  Jeg er også bare SÅ glad for det (Jeg har vist skrevet det mange gange nu, men jeg kan slet ikke få armene ned). Sengen hedder Storå - klassisk skørt IKEA-navn :-)

  SvarSlet
 8. Fantastisk. Jeg fik jo for en måned eller to arbejdsbord med plads til begge maskiner..... det er for fedt :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er det fantastisk!!
  Jeg ville købe boligmagasiner hvis de viste hjem som dit.

  SvarSlet
 10. Det var da en super løsning, når pladsen er trang. Man får alt andet lige mere fra hånden, når man har plads til at 'boltre' sig, synes jeg! Rummet kunne i mine øjne i øvrigt godt være kandidat til diverse boligmagasiner!!

  SvarSlet
 11. Hej Line
  Ja, det er bare rigtig dejligt at kunne gå direkte i gang, når man får en ide - eller bare lige har 10 minutter.

  Årh, Lillemor! Det må da være den ypperste kompliment. Tusind tak! Og så er jeg i øvrigt enig. Jeg tænker altid: Hvor pokker har de alle deres ting? når jeg ser boligreportager i boligmagasiner :-D

  Hej Malene
  Tusind tak :-D Det er sjovt, hvordan en løsning til et længerevarende problem pludselig kan vise sig. I dette tilfælde på en tur til IKEA, hvor vi slet ikke skulle kigge på senge.

  Hej Superheltemor
  Ja, det er totalt typisk IKEA at finde på den slags praktiske løsninger på et problem, som jeg forestiller mig, at mange har :-)

  SvarSlet
 12. Det ser superfedt ud. Her må kreativiteten da blomstre :-)

  SvarSlet
 13. Wauw det er lækkert, hvor har du fundet den geniale dims til dine undertrådsruller?
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 14. Nøj hvor er det blevet flot og nøj hvor er du bare heldig at have 2 maskiner. Jeg fik min første for nylig og er top lykkelig for den. Hvor er det bare blevet hyggeligt.

  SvarSlet
 15. Ej hvor ser det hyggeligt ud:) Både med arbejdshjørne og den høje seng. Det er da en genial løsning!

  SvarSlet
 16. Til gengæld kan man se at der bor er menneske, sådan et rigtigt et af kød og blod :-) Jeg synes at der ser super hyggeligt ud.....

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 17. Hej Anne Dorte
  Det forestiller jeg mig også, at den vil :-)

  Hej Charlotte
  Jeg tror faktisk, at det er Prym. I hvert fald er den købt i Stof 2000. Og den er faktisk ret genial. Den er af gummi, så spolerne kan ikke rulle rundt. På den måde undgår man trådspaghetti i spolerne.

  Hej Vibeke
  Jeg er rigtig glad for min overlocker, og jeg forestiller mig, at jeg får den brugt endnu mere nu, hvor den kan stå fremme samtidig med symaskinen :-)

  Hej Anne
  Tak :-) Tak til IKEA for at finde på løsninger, der giver optimal udnyttelse af pladsen.

  Hej Birthe
  Tak skal du have :-) Jeg sørger altid for at have et vist niveau af rod, så man kan se, her bor et menneske...ahem ;-)

  SvarSlet
 18. Uh, fabelagtigt!! Jeg glæder mig til fernisering!
  Jeg synes for øvrigt, at den der ramme om opslagstavlen er meget skøn som den er.

  SvarSlet
 19. Jamen asli, det ser da bare GODT ud!! Hvor lækkert med mere plads, og smart løsning med sengen. Og selvfølgelig skal der være plads til dimser ;)

  Kh

  SvarSlet
 20. Det er da et SUPER fedt krea sove værelse - kan godt være det ikke kommer i bo bedre, men det burde det. Det er skønt at se rigtige hjem, hvor der bor rigtige mennesker af kød og blod, der roder ligesom jeg gør.

  Drømmer om at få mere plads, så jeg kan få et helt bord til min symaskine og kagedimser, se det ville være skønt. Måske Ikea kan lokkes til at lave en etage dobbeltseng;o)?

  Knus Line

  SvarSlet
 21. Hov, forresten - skøn blog, kan ikke forstå, jeg ikke er faldet over den før... meget mærkeligt.

  Knus Line

  SvarSlet
 22. ej! jeg syntes det ser helt fantastisk ud Asli! godt gået! bare det var mig der havde det sådan.

  x

  margit

  SvarSlet
 23. Det er mega smart med den seng! Og det ser også hyggeligt ud :)

  SvarSlet
 24. Nøj hvor ser det bare inspirerende ud... :o)

  Fin blog du har her... :o)
  Jeg tilmelder mig straks som fast læser... :o)

  PS. Må jeg være så nysgerrig at spørge hvor du har den lækre stol fra?... :o)

  Knuss

  SvarSlet
 25. Sådan en seng er altså genial når man ikke har ret meget plads! Og hvor ser dit værelse bare hyggeligt og praktisk ud nu.
  Glæder mig til at se flere af dine flotte og sjove kreationer :-)

  SvarSlet
 26. Det kan godt være du ikke bor som en af dem i bladene, men så bor du istedet som en af de bloggere, der bor rigtig lækkert :-)

  SvarSlet
 27. Hej Anne
  Tak :-) Det er bare SÅ lækkert!

  Hej Fru Wind
  Tusind tak og velkommen til :-) Og det her er skam en dobbeltseng - eller i hvert fald en trekvart (140 cm).

  Hej Margit
  Tak skal du have, men jeg kan nu ikke tage æren for meget andet end selve indretningen. Samlingen osv. har jeg fået stor hjælp af mine forældre til :-)

  Hej Stine
  Supersmart IKEA-løsning. Jeg skulle have gjort det fore årevis siden.

  Hej Pi Andrea
  Velkommen til :-) Selvfølgelig må du være nysgerrig! Jeg har fundet stolen på Den Blå Avis. I øjeblikket overvejer jeg, om den skal males eller om den skal have lov at forblive træfarvet. I første omgang får den en pude, så den får lidt farve.

  Hej Britta
  Overvejer også fremover at omtale mig selv med titlen cand.mag. i lokaloptimering :-D

  Hej Annette
  Tark! Det var rigtig sødt af dig :-D

  SvarSlet
 28. Det er da blevet super fedt dit nye kreaværelse. Jeg vil gerne have det!

  SvarSlet
 29. De ser rigtig godt ud, jeg kan godt huske da jeg havde arbejdsbord i soveværelset, det var lidt svært at finde sengen........

  SvarSlet
 30. Hov! Signe, jeg glemte da helt dig i sidste omgang...Sikke noget. Jeg glæder mig bestemt også til fernisering. Må lige finde en god dag til det :-)

  Hej Susan
  Du får det ikke! :-D

  Hej Julia
  Helt enig :-)

  Hej Elsemarie
  Ja, det problem havde jeg også. Nogle gange var der kun en lillebitte sti over til sengen. Nu har jeg rigtig meget gulvplads :-)

  SvarSlet
 31. wauw!! det er virkelig blevet fint og meget overskueligt. Godt gået!!

  SvarSlet
 32. Hej Marie
  Ja, det er blevet mega-lækkert :-D

  SvarSlet
 33. Efter at have set din bolig på wooz.dk, blev jeg hurtigt ret hurtigt hooked på idéen med sådan en køjeseng (især når man endnu ikke er flyttet hjemmefra som mig) - men, jeg tænkte på - har du af og til problemer med, at den er FOR højt oppe under loftet? For det er egentlig lidt dét, som holder mig tilbage :) Nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvor højt du har til loftet, men kan du fx læse i sengen? :)

  Super god blog for øvrigt :)

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge